LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Visita dels interns i professionals del Centre Penitenciari Puig de les Basses

Interns i professionals del Centre Penitenciari Puig de les Basses assisteixen al UE Llagostera-Costa Brava 3-0 RCD Mallorca

Tornar

14/03/2016 17:36

L’apropament progressiu al medi obert de les persones privades de llibertat a través de sortides programades amb acompanyament de professionals de Serveis Penitenciaris és una eina fonamental de reinserció social. A Catalunya, es realitzen prop de 1500 sortides l’any, amb la participació total de prop 2000 interns/es i sense incidències negatives destacables.

El 13 de març, un grup d’intern i internes del Centre Penitenciari Puig de les Basses, acompanyats per una educadora i un monitor d’esports van assistir al partit de futbol UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA vs RCD MALLORCA. No és casual l’elecció de l’esdeveniment esportiu  ja que el Club de la Costa Brava és un excel·lent exemple de com des de la humilitat i amb molt esforç i afany de superació, un equip –al igual que les persones en risc de marginació social- poden aconseguir superar importants barreres. 

La cooperació, l’esforç, el treball en equip, el respecte a l’adversari, la competitivitat per millorar, els respecte a les normes i l’estil de vida saludable amb la incorporació de la pràctica de l’esport a la vida quotidiana són valors educatius que des de els Serveis de Rehabilitació en l’àmbit Penitenciari català es promouen a través de les activitats organitzades en els centres penitenciaris.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter