LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Una nova penya llagosterenca creix al centre de Girona

"El Vermutet" és el nom de la tercera penya de la UE Llagostera, nascuda de mans d'en Jordi i la Tamara, propietaris del bar que duu el mateix nom.

Tornar

05/11/2014 16:26

La família del Llagostera, mica en mica, es va fent grossa. En els darrers dies ha nascut la penya llagosterenca "El Vermutet", amb seu al bar "El Vermutet de Can Gombau", del centre de Girona -al carrer de Bonaventura, Carreras i Peralta número 7-, i que creix per idea d'una família treballadora, propietària d'aquest bar i que segueix constantment els passos de la Unió Esportiva Llagostera.

"Els partits són en cap de setmana, i és ben sabut per tothom que tingui un bar que és incompatible ser a l'Estadi juntament amb un negoci que dóna els seus fruits en dissabte i diumenge", es lamenta en Jordi Gombau, marit de la Tamara i propietari d'El Vermutet. Malgrat tot, en Jordi assegura que "no ens perdem cap partit del Llagostera si el fan per televisió, i per donar encara més suport vam decidir crear aquesta penya".

El darrer octubre, la presidenta Isabel Tarragó, el director esportiu Oriol Alsina, així com els dos secretaris tècnics -Òscar Álvarez i Gerard Escoda- i els dos entrenadors de porters -Albert Jorquera i Kiko Martí- van visitar en Jordi i la Tamara (al centre de la imatge). Ells han trobat la seva manera d'estar sempre al costat del Llagostera malgrat no puguin venir a l'Estadi. És la tercera penya que neix després dels Golfus i els Canyeros, i d'aquesta manera s'està formant una família que creix mica en mica.