LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Un aliment, una entrada

Per al Llagostera - Ponferradina se celebrarà una recollida d'aliments en col·laboració amb la Creu Roja de Palamós

Tornar

11/12/2014 13:47

Aprofitant la visita de la Ponferradina aquest pròxim diumenge 14 de desembre a les 17:00, el Llagostera celebrarà una jornada solidària. En col·laboració amb la Creu Roja de Palamós, se celebrarà un gran recapte d'aliments. Preferentment, llet, oli, arròs, llegums (en pot de vidre), pasta i conserves. També seran vàlids els productes d'alimentació infantil, des de galetes fins a cacau en pols.

Tothom està convidat a col·laborar al Gran Recapte d'Aliments en el pròxim partit de Lliga. A més, aquells qui participin, aconseguiran a canvi una entrada per al partit. L’acord permetrà cobrir les necessitats d’alimentació i si és possible d’higiene tot fomentant el consum responsable, saludable i econòmicament sostenible de les famílies de Palamós.

La Creu Roja de Palamós, Càritas Diocesana de Girona, Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan i l'Ajuntament de Palamós van signar el passat dijous 20 de novembre un acord de col·laboració per gestionar l'Espai de Distribució d'Aliments “Albert Castejón” a Palamós. Aquest espai, que ja funciona des de l’any 2.010, pretén donar una atenció adequada a les persones en situació de risc, de pobresa o d’exclusió social i que tenen dificultats per resoldre els seus problemes quotidians, especialment d’alimentació, que se´ls presenten en el dia a dia.

És per això que la UE Llagostera - Costa Brava s'ha volgut sumar a aquesta important iniciativa ciutadana i us convida a tots al Municipal Palamós - Costa Brava per gaudir d'un interessant partit de Segona Divisió, com ho és el Llagostera - Ponferradina, a canvi de la vostra col·laboració aportant productes alimentaris.