LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Tordera 0-5 Llagostera

Plàcid partit del Llagostera a Tordera

Tornar

10/08/2014 15:33

Partit plàcid del Llagostera a Tordera, amb motiu de la celebració del centenari del club del Maresme. Els jugadors que van tenir minuts ahir a Girona han fet treball de recuperació, mentre que la resta, ajudats per promeses del filial, han gaudit d'un enfrontament on han dominat de cap a peus.

Molt d'hora ha estrenat el marcador Robert, en aprofitar un mal refús del porter rival, però malgrat que en tota la primera part l'equip que entrena Santi Castillejo ha arribat multitud de vegades, no han aconseguit batre més vegades el porter Rubén.

La segona part no ha estat diferent. El Llagostera ha controlat la possessió, ha jugat només en camp contrari, sense presses, i ha aconseguit el segon, obra de Pere, promesa del filial. Amb el gol de la tranquil·litat el joc s'ha tornat encara més fluïd, però l'equip s'ha mantingut despert i ha permès un recital ofensiu de Querol, que s'ha mogut impressionant a l'esquena del rival i ha anotat un hattrick en 11 minuts.

UE Llagostera: Ratti, Masó, Pi, Edu, Nordin, Pitu, Aleix, Robert, Tarradellas, Querol i José Carlos. (Supl: Enchy, Pere)

CF Tordera: Rubén, Aleix, Marc, Dan, Álvaro, Cristo, Patata, Edgar, Johnny, Bude, Guarnido

Gols: 0-1 Robert (3'), 0-2 Pere (48'), 0-3 Querol (67'), 0-4 Querol (70'), 0-5 Querol (81')

Amonestacions: No n'hi ha hagut

Altres incidències: 250 persones al Municipal de Tordera.