LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Santi Castillejo: "La falta de gol preocupa, però obsessionar-se seria un error"

El tècnic navarrès ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit de diumenge 19 (17:00) al Municipal Palamós - Costa Brava davant el RCD Mallorca.

Tornar

17/10/2014 17:14

En el pròxim partit s'enfronten dos equips amb dinàmiques similars. El Llagostera és l'equip que menys gols ha anotat en aquesta Segona Divisió, mentre que el Mallorca és qui més n'ha encaixat. "La preocupació pel gol", ha comentat Santi Castillejo, "és el meu gran maldecap, perquè convertir les ocasions ens està costant molt, però això serà encara pitjor si ens genera ansietat". El tècnic ha destacat que "sempre hi ha coses per millorar i, evidentment, una és la falta de gol, però no podem tornar-nos bojos en l'intent. Ens falta tocar la tecla adequada".

La posició en Lliga de tots dos equips és un xic compromesa, accentuat en el cas del Llagostera "perquè necessitem fer gols" i en el del Mallorca "perquè històricament li toca estar molt més amunt". El gol segueix sent el principal motiu de treball en els entrenaments d'un Santi Castillejo que remarca que "no hi ha una fórmula màgica més enllà de la paciència i la confiança en un mateix".

Del rival del pròxim diumenge, Castillejo ha destacat que "malgrat els seus resultats, els dos darrers partits han estat molt seriosos i ara mateix van en escreix", i confia que "fent les coses bé tenim qualitat en atac com per endur-nos els tres punts". El partit serà al Municipal Palamós - Costa Brava, amb un públic que a hores d'ara no està mostrant la seva capacitat en decibels, però entén l'entrenador que "és difícil acostumar el públic a una ciutat nova", i és que molta gent encara no sent els colors com sí ho sentiria un llagosterenc de tota la vida. També destaca que "la nostra feina és animar-los des de dins, i quan els resultats funcionin, suposo, la situació serà diferent".

Alberto Perea ja ha tornat a entrenar part de les darreres sessions amb el grup, i Santi Castillejo s'ha mostrat "molt content" amb l'evolució del jugador, malgrat consideri que "potser encara és un pèl d'hora per fer-lo jugar aquesta setmana". El tècnic navarrès ha admès que "encara hi ha moltes coses que he de decidir sobre el partit de diumenge, i l'entrenament de demà dissabte servirà per dissipar dubtes"