LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Santi Castillejo: "Els menys habituals tindran una oportunitat única"

El tècnic del Llagostera ha atès avui els mitjans per valorar el partit de demà dimecres a camp del Betis.

Tornar

09/09/2014 12:47

"Vull veure un equip sense complexes", ha reiterat Santi Castillejo aquest matí. El partit de Huelva no va agradar, "va ser el pitjor fins a dia d'avui", i se suma a la desfeta a Las Palmas com a dada preocupant per al Llagostera fora de casa. És per això que Castillejo intenta encoratjar l'equip per aconseguir una paraula que ell repeteix constantment: "vull veure l'equip competir". Sap que el Betis serà molt rival, "sabem que és un contrincant duríssim, però anem a passar i ho donarem tot per aconseguir-ho".

El partit intersetmanal trenca un xic els plans a Santi Castillejo, que és conscient que "el realment important és el de dissabte contra Osasuna, però aquest partit pot ajudar-nos a trobar les bones sensacions com a visitants, i la intenció és tornar amb bon gust de boca de Sevilla". A l'entrenador navarrès li encanta que la Copa sigui a partit únic, perquè "el risc a noranta minuts, i no a cent vuitanta, s'agraeix", però reconeix que "el sorteig ha estat amb nosaltres, no només per emparellar-nos contra el Betis, sinó perquè a més hem de jugar al seu camp".

I malgrat res pugui servir d'excusa, Castillejo ha lamentat, per damunt de tot, haver de viatjar a Sevilla un dimecres quan el dissabte següent el Llagostera s'estrena davant la seva afició contra l'Osasuna. "El viatge et trenca força els plans, perquè no només tens menys temps per a preparar el partit del cap de setmana, sinó que a més viatgen alguns i es queden aquí d'altres, trenques l'equip i després hem d'anar a corre-cuita", ha comentat el míster.

Però el partit del Betis és una "excel·lent oportunitat" per a tots aquells que fins avui han estat poc habituals en els plans de Santi Castillejo. "Serà una ocasió única per als que han tingut menys minuts, sortiran a mossegar perquè volen demostrar la seva vàlua i voldran entrar als meus plans de cara a pròxims partits de Lliga. De fet, jo encara no tinc decidit res sobre qui jugarà davant l'Osasuna, i una bona actuació podria fer-los jugar dissabte".