LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Santi Castillejo: "El que ens falta no és crear ocasions, sinó acabar-les"

El tècnic del Llagostera ha expressat les seves sensacions de cara al Llagostera-Sabadell de diumenge (18:45).

Tornar

10/10/2014 17:41

Santi Castillejo confia en els seus. Reitera el tècnic que "una setmana més, estic molt content amb el rendiment dels meus jugadors durant l'entrenament, i això sempre convida a ser optimista de cara al partit". Una setmana en què Castillejo, comenta, ha incidit en "la rematada i la finalització", ja que segons ell és on cal centrar-se.

I és que l'entrenador navarrès considera que "ocasions, en creem, i això em manté tranquil. Fer el gol és el més difícil, i és això el que ens falta, no pas crear ocasions, que sobretot a casa les hem creades". Però Castillejo ha advertit del potencial ofensiu del Sabadell, que en el darrer partit va golejar l'Albacete. "És un equip dissenyat per atacar", ha valorat el tècnic, "caldrà anar molt alerta i seguir amb una defensa forta i atenta, perquè seran, segur, un rival molt complicat".

Per a la defensa tindrà un dilema Santi Castillejo, ja que ha de trobar un substitut per al sancionat Ruymán. "Vallho i Jorge m'ho estan posant molt difícil a l'hora d'escollir, perquè han entrenat especialment bé", ha comentat. El rendiment de tots dos centrals "ha estat tan bo que serà un pèl injust per qui dels dos quedi fora de l'onze".

Santi Castillejo no té la vista posada més enllà del partit contra el Sabadell. Els pròxims dos partits són a casa, però ell considera que "ara per ara, nosaltres no podem valorar-los com un únic repte, perquè pensarem en el partit del Mallorca un cop acabi el pròxim".