LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Resultats futbol base (F11)

Tornar

15/02/2016 15:07

FOTO: Albert Amaya i Pujol

FILIAL |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 7-0 AE SANT GREGORI

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/segona-catalana/grup-1

JUVENIL A |

EF SANT FELIU 2-1 UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA

Tot i no ser inferior al rival, el juvenil A va caure al camp del líder. Dos gols molt seguits dels locals a la segona meitat deixaven costa amunt el partit pel Llagostera. Ferran, reduïa distàncies pel juvenil A, que va buscar el gol de l’empat, però aquest no va arribar.

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/juvenil-primera-divisio/grup-14

JUVENIL B |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 5-0 AT PALS

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/juvenil-segona-divisio/grup-5

CADET A |

CD BLANES 2-3 UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA

El Llagostera ha fet un molt bon partit. Ha estat molt superior al Blanes, i ha dominat amb absoluta autoritat al seu contrincant. Tant és així, que ja en el minut 4, una gran jugada d'Odalric Abelló, suposava el 0-1 per al Llagostera, i la glòria per al seu autor. El control del joc era incontestable, i només la falta d'encert en les rematades, han impedit arribar al descans amb un avantatge més àmplia.

A la represa, més del mateix. L'equip ha sortit disposat a liquidar el partit, i Marc Montero, encarant al porter amb la seva habitual determinació (0-2) i David López, amb una finalització de precisió, de les que ja ens té acostumats (0-3) feien justícia l'esdevenir del partit. No obstant això, quedava la sensació que el negoci no estava totalment tancat. De nou la falta d'encert, i alguna lleugeresa arbitral, han donat esperances al Blanes, que ha tret benefici de dues accions puntuals, per maquillar la tirania del Llagostera.

Amb aquesta victòria, ja podem presumir d'haver guanyat als 14 rivals de la Lliga, i que som una mica més líders, (8 punts d'avantatge sobre el Palamós) Però caldrà tenir en compte que cada setmana ens trobarem amb adversaris  més motivats. I per fer front a això, serà necessari mantenir el  ritme de treball i esforç que hem seguit fins ara.

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/cadet-primera-divisio/grup-16

CADET B |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 4-1 EF SANT FELIU

Partit molt disputat i dificil el disputat pel Cadet B davant el  EF Sant Feliu. Els locals s'han avançat en el marcador però en el minut 23 ha arribat la igualtat per mitjà d'un penal. A la represa, en cinc minuts fulminants, el Llagostera ha finiquitat el partit. Resultat final 4-1. 

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/cadet-segona-divisio/grup-5

CADET C |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 7-0 UNIÓ GIRONA

Nova victòria del cadet C per iniciar la segona volta amb fases de molt bon joc i generant altre cop moltes ocasions de gol. Tot i que al descans l’avantatge era només de dos gols, el Llagostera havia enviat fins a quatre pilotes al pal. A la segona part, l’equip rubricava la golejada que permet mantenir l’avantatge respecte els seus perseguidors.

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/cadet-segona-divisio/grup-2

INFANTIL A |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 1-2 UE VILASSAR DE MAR

Jugar el pitjor partit de la temporada té com a conseqüència perdre un partit que te tenies de cara amb 1-0. Moment de continuar i tornar a retrobar el que érem fa unes jornades enrere.

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/preferent-infantil/grup-2

INFANTIL B |

UNIÓ GIRONA 2-1 UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-6

INFANTIL C |

UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 7-0 UNIÓ GIRONA

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-10

INFANTIL D |

CD BLANES 2-0 UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 

Dues bones centrades amb remat al 1r toc van posar el marcador en contra ben aviat pels visitants. L'equip va reaccionar bé i es va mostrar ordenat i va disposar d'un parell de ocasions clares per escurçar distàncies en el marcador, però no es van aprofitar. A la segona part va continuar la igualtat en el joc i el marcador no es va moure.

http://fcf.cat/classificacio/1516/futbol-11/infantil-segona-divisio/grup-4

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter