LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

PUNT D'INFORMACIÓ

Punt d’informació a l’Estadi Palamós-Costa Brava

Tornar

05/08/2014 15:56

A partit d’avui dimarts, el soci i seguidor de la Unió Esportiva Llagostera disposa d’un nou punt d’atenció, aquest ubicat a Palamós, a tocar mateix de l’Estadi Palamós-Costa Brava. En aquest recinte el primer equip blaugrana jugarà els seus partits de la Liga Adelante com a local i també entrenarà de tant en tant. El punt es troba ubicat a l’Avinguda Catalunya de la població, a tocar de la cantonada on hi ha l’entrada a l'aparcament de l’Estadi palamosí.

De forma ben visible es pot llegir ‘UE Llagostera, atenció al soci’ i des d’avui mateix estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 18:00 i les 21:00 hores. A més de ser, lògicament, un punt d’informació general del club, tothom qui vulgui podrá renovar el seu carnet de soci, abonar-se per primer vegada, comprar entrades… El fet que el primer equip jugui la propera temporada en aquesta localitat ha fet imprescindible un lloc d’atenció on no només els palamosins, sinó també els seguidors i socis blaugranes d’altres localitats de la Costa Brava, puguin informar-se i realizar els tràmits més habituals còmodament i sense haver de fer llargs desplaçaments.

Evidentment, les oficines del club al Camp Municipal de Llagostera continuaran obertes i en funcionament com és habitual, en aquest horari: de dilluns a divendres, de 18:00 a 20:30 hores.