LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Ortopèdies Solé, el petit secret del Llagostera

Coneix els dos jugadors que han confiat, aquest any, en Ortopèdies Solé amb excel·lents resultats.

Tornar

19/05/2015 23:17

Ortopèdies Solé ha estat aquest any un factor important per a dos jugadors de la Unió Esportiva Llagostera. De fet, ha estat un dels grans secrets de dos dels membres de l'actual plantilla. El porter René Román i el jugador de banda José Antonio Ríos van confiar en Ortopèdies Solé per la confecció d'unes noves plantilles per les seves botes. Des que estan en mans de podòlegs especialistes, aquests dos jugadors s'han despreocupat de la cura dels seus peus, que no han patit problemes des de llavors.

I és que el passat novembre, quan René Román va decidir comptar amb els serveis d'Ortopèdies Solé, va significar un punt d'inflexió per a ell. Des de llavors, el seu rendiment ha anat a més i, com a porter, es mostra "molt agraït i molt orgullós de saber que llueixo plantilles que em funcionen genial com a esportista". René reconeix que "des que vaig començar a confiar en ells, el cert és que m'han demostrat que puc tenir una preocupació menys, i poder-se centrar únicament en la teva feina és vital".

Poc més tard, en ser conscient de la seva millora, René va confiar el seu secret a José Antonio Ríos. El sevillà ja només gasta un tipus de plantilles a les seves botes, i és que a Ortopèdies Solé, reconeix el jugador, "vaig trobar la manera de sentir-me còmode amb qualsevol tipus de bota, sempre i quan la plantilla fos la mateixa". L'estratègia que tan important és al club està en bones mans des que José Antonio Ríos s'hi pot dedicar exclusivament.

És per això que la Unió Esportiva Llagostera mostrar el seu complet agraïment a un servei que ha estat clau per a dos jugadors importants de la plantilla, i s'alegra molt de la troballa que ha significat aquesta temporada Ortopèdies Solé per al club.