LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Nàstic de Tarragona-UE Llagostera-Costa Brava: A competir Llagos, a competir almogàvers!

Tornar

24/08/2019 16:10

La Lliga ja és aquí. Els caps de setmana d’estiu són plàcids però es troba a faltar l’adrenalina que que desperta la UE Llagostera-Costa Brava en tot partit oficial, en tot partit de competició, els que li van a l’equip de la Costa Brava. Sobretot, si es tracta de jugar en un tros de camp i contra un dels cridats a ser campió de Lliga com el Nàstic de Tarragona, com serà el cas d’aquest diumenge a les 19:00. Però el Llagos, que tornarà a jugar a Segona B després del seu fugaç retorn a la categoria de bronze, és dels que es creix en aquest tipus d’escenari i sap que l’única manera de treure un bon resultat de Tarragona és fer el que millor sap fer: competir. Oriol Alsina no en té cap dubte.

El primer partit de Lliga arriba potser una mica aviat perquè les últimes incorporacions no podran encara jugar, però ens prenem aquesta primera jornada amb moltes ganes. Volem competir al màxim nivell possible per treure un bon resultat”, assegura Alsina, que s’asseurà un any més a la banqueta de l’equip llagosterenc en la que serà la sisena campanya del conjunt blau-i-vermell a Segona B. El tècnic d’Arenys de Mar reconeix la superioritat i el paper de favorit del Nàstic però, al mateix temps, té clar què s’ha de fer per marxar cap a Llagostera amb un bon resultat:

“El Nàstic ens proposarà un partit de dificultat extrema. Té un estadi espectacular i una plantilla amb jugadors de nivell molt alt, és un equip que juga molt bé a futbol i és l’equip a batre de la categoria. Cada un dels nostres futbolistes haurà de treure el seu 110% per tenir un bon rendiment col·lectiu que ens permeti treure un bon resultat”, assegura Oriol Alsina. Noms contrastats com els de Javi Márquez, Jonathan Pereira -tots dos amb passat a Primera Divisió-, i Gerard Oliva són només alguns dels que sobresurten en un Nàstic que s’ha preparat per tornar a Segona A. Precisament els últims precedents entre tots dos daten de la categoria de plata, concretament del curs 15-16, amb victòria pel Nàstic 2-0 al Nou Estadi i 1-1 a Palamós amb Natalio com a golejador blau-i-vermell.

El Llagos, que per aquesta temporada ha incorporat fins a 10 jugadors, ve d’una setmana amb molt de moviment a la plantilla. S’han produït dues altes com les de Sergio Cortés i Noel Carbonell, però també dues baixes com les de Moussa Sidibé i Marc Medina. “No podem comptar amb els dos últims fitxatges però els equips que han incorporat futbolistes aquesta setmana estan en la mateixa situació. Pel que fa a les baixes, si ens afecten o no, és una cosa que ja es veurà, ara no ho podem saber”, assegura Oriol Alsina, que complirà la quinzena temporada al capdavant de l’equip de la Costa Brava.

“Per mi suposa un repte personal més, serà el meu cinquè any a Segona B. Dirigeixo l’equip més petit de la categoria però amb la mateixa il·lusió de sempre i amb les mateixes ganes de competir, com sempre ha fet el Llagostera”, confessa el tècnic d’un Llagostera que comptarà, per descomptat, amb el suport d’una afició única que sempre acompanya el Llagos a tot arreu: els almogàvers. A competir Llagos, a competir almogàvers!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter