LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Lluís Carrillo: "Sortirem a mossegar, més que mai"

L'entrenador de Monistrol s'ha mostrat molt convençut de la feina de tots -cos tècnic i jugadors- en la roda de premsa prèvia al Llagostera-Tenerife.

Tornar

14/11/2014 16:06

Lluís Carrillo ha reconegut que l'equip ha de corregir infinitat d'aspectes respecte al darrer partit contra l'Alcorcón. El tècnic del Llagostera ha incidit positivament en la dedicació de la plantilla per a revertir la situació actual de l'equip, destacant que "tots estem fent una feina brutal, analitzant les millores que podem fer i intentant en tot moment que els jugadors estiguin al 200% d'ara en endavant, i n'estem convençuts".

El partit de diumenge (19:00) davant el Tenerife, "torna a ser una final, encara més que en els darrers partits", i ha de significar "un punt d'inflexió que permeti remuntar el vol". A nivell mental, Carrillo ha destacat que "és important que els futbolistes no cometin errades de falta de concentració ni de confiança, i tenir-los al màxim per tal que es puguin començar a treure fruits com abans millor".

Del Tenerife, que des d'avui divendres ja és a Barcelona, Carrillo n'ha destacat el joc per les bandes. "Fan grans associacions que ens poden fer molt de mal. Tot plegat afegint que el seu punta, Ifrán, està enratxat", ha comentat abans d'incidir en la dificultat d'un duel en què "si som capaços de guanyar els duels en les segones jugades, tindrem moltes més opcions".

Sincer, Carrillo ha reconegut que "es pot comprovar que encara no hem tocat amb la tecla", però encara queda un entrenament -demà a les 10:30 a Palamós a porta tancada- on s'acabarà de perfilar l'onze definitiu. Una cosa és segura: "no veurem un Llagostera ficat enrere, sinó que sortirem a mossegar".

L'equip vol lluitar tots els partits i el tècnic assegura que "així serà". Malgrat tot, l'equip no pot comptar amb Òscar Rico, Robert Simón, Juanjo ni Enric Pi, tots quatre lesionats. Qui de moment ha jugat tots els minuts ha estat René, de qui Carrillo ha valorat molt positivament que "ha reconegut que ha comès errors i això és admirable per part seva, perquè això en un futbolista no s'acostuma a veure i és un tret bàsic per millorar". A més, del porter, n'ha destacat que "ha comès errors, però n'ha salvat d'altres, i molts. A més, la seva actitud és impecable".