LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Lluís Carrillo: "Si ens oblidem de la pressió, els gols arribaran"

El tècnic del Llagostera ha comentat les seves sensacions de cara al duel de dissabte (16:00) a Sòria.

Tornar

04/12/2014 14:00

"El dia del Betis vam competir perfecte, vam lluitar moltíssim, vam merèixer més però va ser un partit estrany sota la pluja i no val la pena crucificar-se per la derrota", comenta Lluís Carrillo. Malgrat tot, el partit del darrer cap de setmana va ser diferent, sota una pluja abismal que fa que la referència a prendre sigui l'anterior (0-0 a El Molinón). Comenta Carrillo que "l'esperit de lluita creiem que ja el tenim, de manera que ara és qüestió de mantenir la tensió per encertar-la amb l'onze".

De cara al pròxim partit (dissabte 6 de desembre a les 16:00), comenta Carrillo, "els jugadors saben que tenen un tarannà defensiu, que treballa molt les segones jugades i afavoreixen molt la lluita al mig del camp". A més, la previsió meteorològica (amb temperatures per sota dels zero graus) pot provocar que part del terreny de joc estigui gebrat o congelat. A tot això, el tècnic del Llagostera comenta que "haurem de vigilar, fins i tot amb el calçat i, sigui quin sigui l'estat de la gespa, no tindrem excusa, així que anirem a pels tres punts".

"Esperem un partit amb molta lluita però sabem on podem fer mal i intentarem contrarrestar tots els punts forts que hem vist del Numància", avalua l'entrenador del Llagostera. El gol segueix sent una assignatura pendent i Carrillo ho té present: "estem treballant molt per aconseguir-ho, però també és una qüestió de ratxes. Davant el Betis vam gaudir d'ocasions que, en estat de gràcia, ens haurien pogut donar el partit, així que serà necessari estar sempre alerta per aconseguir fer gols. De la mateixa manera que fins ara no ens ha acompanyat la sort, és ben segur que tard o d'hora ens alliberarem d'aquesta pressió i tindrem bones ratxes". Alhora, avalua el tècnic, que "hem d'anar amb compte amb faltes i córners, perquè el Numància té a Julio Álvarez, un bon llançador, de manera que haurem de vigilar on fem faltes i evitar-ho si és possible". Per al Numància l'estratègia és un factor important, de manera que Lluís Carrillo, coneixedor dels punts forts del rival de dissabte, adverteix d'aquest tret en especial.

Lluís Carrillo s'ha pronunciat davant els lamentables incidents succeïts la setmana passada a Madrid entre radicals del futbol: "fa molta pena i provoca impotència que fets com aquests, al marge del futbol, afectin a un esport tan bonic i que hauria de cridar l'afició a animar, i no a barallar-se per defensar uns ideals. És una pena".

Carrillo ha convocat tots els jugadors disponibles a excepció de Ratti, Robert Simón, Óscar Rico, Perea, Juanjo, Barnils i Ruymán.