LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Lluís Carrillo: "El nerviosisme serà un factor clau"

L'entrenador del Llagostera es mostra optimista per aconseguir els tres punts d'Albacete.

Tornar

19/12/2014 13:19

"Tenim finals fins el mes de juny, i no descansarem fins aconseguir la salvació de l'equip", ha valorat Lluís Carrillo. L'Albacete arriba a la divuitena jornada com a cuer de la classificació, però el tècnic del Llagostera considera que "aquesta posició no fa justícia a la manera de jugar de l'equip, que és un futbol molt vistós i entretingut que ha estat capaç de guanyar a estadis molt complicats". Però el partit de demà és "clau", considera Carrillo, malgrat encara no siguem a l'equador de la temporada.

"El nerviosisme pot ser un factor clau", ha comentat Carrillo, "perquè si els minuts avancen i el marcador no es mou, l'empat no serveix i el partit es trencarà, i això serà una gran prova per a tots dos equips, així que l'equip que mantingui més la compostura serà el beneficiat". Tots dos equips jugaran a contrarrellotge en un duel de necessitats, però comenta el tècnic del Llagostera que "mica en mica anem veient l'equip que plantegem, ells confien cada dia més en el projecte i la competitivitat és un afegit".

"Demanem tranquil·litat. Qualsevol equip pot encaixar un gol però no podem tolerar els 3-4 minuts en què tenim por perquè la Ponferradina ens retalla distàncies", ha valorat l'entrenador de Monistrol de Montserrat, que també considera que "no val la pena estar pendents dels altres resultats de la setmana si no complim". Carrillo no vol mirar al voltant, sinó que pretén fer la feina ben feta, i "si la fem, els altres partits no importaran". A nivell anímic, "acabar l'any amb un 6 de 6 seria importantíssim, sobretot de cara al nou any i per poder gaudir amb tranquil·litat dels cinc dies de festa que tindrem".

L'equip viatja demà dissabte sense les baixes per lesió d'Alberto Perea, Pedro Alcalá i Óscar Rico, a més dels descartats Roger Barnils, Aimar Moratalla, Nico Ratti i Pere Tarradellas.