LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Lluís Carrillo: "El gran avantatge és que coneixem el grup amb què treballarem"

El tècnic del Llagostera s'ha mostrat convençut de redreçar el rumb de l'equip, malgrat considera que "en quatre dies d'entrenament no pots trencar absolutament amb el que hi havia".

Tornar

24/10/2014 16:55

Lluís Carrillo ha tornat a la banqueta del Llagostera i ho fa, comenta, "amb la mateixa il·lusió de sempre". S'expressa el tècnic amb ganes i mostra estar "molt content" de tenir una oportunitat a Segona A. Fins fa poc, Carrillo era un membre del scouting del club, fet que segons ell "ha permès conèixer amb molta més exactitud els nostres rivals a la categoria".

El tècnic del Llagostera ha parlat del rival de l'equip el pròxim diumenge (17:00), i és que ell n'ha vist els 9 partits de Lliga que han disputat fins ara. "Són l'equip que més passades fa de tota la segona divisió, volen tenir la pilota i són un equip difícil de sorprendre", ha valorat Carrillo, que considera que l'entrada del nou cos tècnic "pretén buscar un canvi d'intensitat que, creiem, fins ara mancava". Al míster no li preocupa la falta de gol que ha tingut l'equip fins ara, i és que "si juguem convençuts, sé sobradament que arribarà". Torna també un dels estandards dels darrers anys a Llagostera, senyal d'identitat de l'equip en anteriors temporades. L'estratègia, afirma Lluís Carrillo, "torna a ser un pilar central en la nostra formació de cara al partit".

Notoris, però, són els canvis en la convocatòria. Pitu i Perea ja estan plenament recuperats i tornen a comptar per al cos tècnic, així que viatjaran a Lugo, mentre que els lesionats Pi, Juanjo i Rico, juntament amb el sancionat Diego Rivas i els descartats Vallho, Robert i Ratti, es quedaran a la Costa Brava. L'equip viatja demà al matí i entrenarà a la tarda a Lugo.

Llista de convocats: René, Moragón, Masó, Aimar, Ruymán, Alcalá, Jorge, Ríos, Barnils, Tito, Jordi López, Pitu, Perea, Querol, Sergio León, Imaz, Pere Tarradellas i Eloy Gila.

Foto: Pere Subirana