LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

L'estranya sensació

El pròxim diumenge, molta gent tindrà l'estranya sensació d'anar contra l'equip que defensa des de petit.

Tornar

16/02/2015 12:30

El pròxim diumenge 22 de febrer de 2014 quedarà gravat a la ment dels catalans. Per primera vegada en la vida de molts, pel fet d'anar a favor del Llagostera, els tocarà contrariar la seva voluntat de culers de tota la vida. Per primera vegada, els tocarà animar l'equip que juga contra l'escut que sempre han defensat. I malgrat aquella estranya sensació, animarà el Llagostera ple d'orgull.

I és que l'aficionat animarà els blaugranes, però durà la samarreta del Llagostera, l'horitzontal original. Probablement, el pròxim partit de Lliga sigui el més important, perquè després d'una victòria clau al Sadar, toca confirmar el bon moment de l'equip de la Costa Brava amb una victòria davant el filial blaugrana.

És per això que la UE Llagostera necessita el vostre suport incondicional, sigui quin sigui el rival. Pots guanyar una entrada doble per al Llagostera - Barcelona 'B' participant al concurs de twitter. Fent un tweet amb els Hashtags #EstranyaSensació o #ElPartitMésImportant entraràs al concurs per poder ser al partit del pròxim diumenge 22 de febrer.

D'altra banda, els preus per al partit seran els següents:

GOLS (Local i Visitant): 12€

Zona PREFERENT: 20€

Zona TRIBUNA: 30€

I sí, sembla mentida, però aquest diumenge hi haurà culers de naixement que voldran que perdi el Barça. L'estranya sensació d'anar contra el Barça no es compra. L'entrada, sí!