LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

LES VEUS PREPARTIT (ZARAGOZA - LLAGOSTERA)

Aquestes són les impressions del cos tècnic i els jugadors de cara al Zaragoza - Llagostera del proper diumenge (19:00).

Tornar

27/02/2015 13:29

El Llagostera viatja dissabte a la tarda cap a Saragossa per enfrontar-se a un rival de la zona alta de la classificació. El Llagostera, però, és un equip que ha presentat bons resultats contra els rivals que apunten a la lluita per l'ascens de categoria. Per al partit de diumenge a les 19:00 serà baixa José Antonio Ríos, que va veure targeta vermella en el darrer partit contra el Barça 'B', però l'equip recupera Juanjo Expósito, autor del gol de la victòria en el darrer desplaçament contra Osasuna. El davanter càntabre s'ha mostrat amb moltes ganes de tornar, i assegura que "espero poder ajudar l'equip com vaig poder fer-ho a Pamplona, perquè un s'ho passa malament en una setmana en què sap que no podrà jugar".

El pròxim partit enfronta a dos equips que mostren estadístiques contraposades, i és que el Real Zaragoza és un equip que busca molt els espais i tant anota molts gols com també n'encaixa, mentre que el Llagostera és un equip que tendeix a protagonitzar partits amb pocs gols. A tot això, el capità Jordi López reconeix que "serà un partit molt complicat perquè ells tenen molt de potencial per portar el partit al terreny on ells volen, però nosaltres hem de seguir fidels al nostre estil, no regalar absolutament res i aprofitar les ocasions que puguem tenir".

Oriol Alsina es mostra d'altra banda molt conscient dels tres punts que hi ha en joc a La Romareda. Assegura el tècnic que "l'equip no s'ha relaxat gens ni mica i l'actitud és la que ens ha permès guanyar els darrers tres partits, i sé que si som el Llagostera que tots coneixem, tindrem opcions d'endur-nos els tres punts". D'altra banda, reconeix Alsina que el Zaragoza és un equip de Primera Divisió i fet per pujar de categoria, i ha valorat la darrera derrota del conjunt aragonès com "un accident que els farà estar encara més alerta en el partit de diumenge". El missatge que el cos tècnic ha inculcat aquesta setmana és que caldrà "suar sang, tant els onze que surtin d'inici com els canvis que hi haurà després".

Óscar Álvarez ha analitzat el partit de diumenge com un duel on serà important la mentalitat de l'equip. Considera el tècnic que "l'equip no s'ha relaxat gens aquesta setmana, i és conscient que guanyar a La Romareda seria molt important". D'aquesta manera, el tècnic és conscient que "tindrem ocasions, de manera que la clau serà mantenir la porteria a zero i aprofitar les nostres aproximacions a porteria".

Per últim, en roda de premsa prepartit, Lluís Carrillo és conscient de la dificultat del duel, perquè "ells són molt forts a casa i vindran amb ganes de demostrar que la darrera derrota va ser passatgera, mentre que nosaltres hem de seguir amb la nostra dinàmica positiva en una prova de foc que serà duríssima davant tot un equip que històricament és de Primera Divisió". Davant les nombroses baixes del rival, sobretot al mig del camp, Carrillo considera que "tenen jugadors per a suplir-les sense alterar la qualitat que sempre mostren". El tècnic ha adverit dels punts forts del Real Zaragoza, i és que "com a equip saben jugar amb i sense pilota, i això els fa perillosos en tots els escenaris possibles".