LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Llagostera-Lugo del pròxim dissabte 28 de març a les 18:00.

Tornar

27/03/2015 11:41

S'acosta una nova final en el calendari de la Unió Esportiva Llagostera. El Lugo és un equip temible, juntament amb els de la Costa Brava el millor de la segona volta. A tot això, un coneixedor del joc dels gallecs és Samuel de los Reyes, qui en el primer tram de la temporada va jugar al conjunt de Quique Setién. "El Lugo és l'equip que, per estadística, més possessió de pilota acumula en els partits", destaca Samuel, qui argumenta que "són molt fidels al seu estil i el partit serà molt complicat, perquè quan tenen la pilota són molt perillosos, i haurem d'intentar fer-los sentir incòmodes".

A l'altra banda del lateral dret s'hi consolida Jordi Masó, qui assegura que "ens hi haurem de deixar la vida tres milions de vegades". El gironí és conscient del potencial del rival de demà i sap que no serà, ni molt menys, un partit fàcil. "Incorporen molts jugadors a l'atac i tenen molta mobilitat, de manera que caldrà aturar-los i, a partir d'aquí, construir el nostre joc", destaca Masó, qui reconeix que "serà un partit on la lluita i l'entrega seran el més important".

El cos tècnic està cada setmana més content amb com entrena l'equip. Oriol Alsina reconeix que "si juguem com entrenem, demà jugarem molt bé, dóna molt de gust veure com prepara els partits aquest col·lectiu. L'entrenament d'avui ha estat increible", però destaca que "el Lugo ha trobat un equilibri perfecte en la seva plantilla, s'han fet molt forts i les incorporacions d'hivern els han completat, són temibles, volen tenir la pilota sempre i nosaltres haurem d'ajuntar molt les línies en defensa". Alsina destaca que "un clar exemple del futbol del Lugo és l'Albert Dalmau, que fa un futbol fantàstic, observem en ell una millora impressionant i cada cop és més un jugador de perfil Primera".

D'altra banda, Óscar Álvarez analitza el partit des de la perspectiva que "som dos equips d'estils diferents, i això és molt positiu, sobretot per a l'espectador, perquè podrà veure dos equips amb bona dinàmica i una disputa important". Per últim, en roda de premsa prepartit, Carrillo ha manifestat les seves bones sensacions de cara a un partit que, assegura, "serà extremadament complicat". Malgrat la bona dinàmica de l'equip, que actualment és onze punts per sobre del descens i sis per sota de la promoció d'ascens, el tècnic segueix tocant de peus a terra, i assegura que "l'equip, per damunt de tot, està mentalitzat que l'objectiu és la salvació, i malgrat l'afició té dret a somiar, nosaltres hem de lluitar per arribar als 50 punts que certificarien virtualment la nostra salvació".