LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Mallorca-Llagostera del pròxim dissabte 21 de març a les 16:00

Tornar

20/03/2015 11:25

Mallorca és el pròxim repte de la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava per mantenir una dinàmica de resultats que s'allarga fins a sis partits sense conèixer la derrota. És per això que un exjugador del conjunt balear com és Jordi López és coneixedor de la dificultat del partit i del rival. Afirma el capità que "haurem de treballar i mantenir-nos forts en tot moment, perquè són un equip amb jugadors d'un nivell altíssim i capaços del millor, així que el darrer partit a Sabadell ens ha de servir com a referència per no desconnectar en cap moment". S'ha mostrat optimista el davanter Juanjo Expósito. En els darrers tres desplaçaments el càntabre ha anotat. De cara al següent, està desitjós de continuar amb aquesta ratxa, però admet que "prefereixo una victòria de l'equip per davant de tot, més enllà de si marco o no, i si tinc l'oportunitat de jugar, espero que es pugui veure la meva millor versió".

Pel què fa al cos tècnic, Oriol Alsina s'ha mostrat orgullós de la darrera setmana d'entrenament dels jugadors. "Anar a Mallorca convençuts del nostre treball és un punt a favor per a les sensacions de cara al partit", ha assegurat. Malgrat tot, adverteix dels perills del rival de demà dissabte, i és que "són un equip de moltíssima qualitat, plens de jugadors molt prometedors i d'altres que han passat per equips de gran renom, que des de l'arribada del nou entrenador han reforçat la seva disciplina tàctica, sobretot en defensa, i a més conserven la pólvora en atac".

Óscar Álvarez, d'altra banda, reconeix que "des de l'arribada de Soler i els darrers fitxatges d'hivern, el Mallorca que ens trobarem demà és molt diferent al que va venir a Palamós a la primera volta, però nosaltres també hem canviat i estic convençut que el partit de dissabte no tindrà res a veure amb el que vam viure aquí". En roda de premsa prepartit, Lluís Carrillo també ha confirmat la convocatòria. Els següents jugadors viatgen aquesta tarda a les Balears:

René, Moragón, Aimar, Masó, Ruymán, Alcalá, De los Reyes, Jordi López, Tito, Pitu, Querol, Ríos, Tarradellas, Perea, Imaz, Arturo, Juanjo i Sergio León.