LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

LES VEUS PREPARTIT

Aquestes són les sensacions prèvies al Llagostera-Alcorcón de demà dissabte (20:00).

Tornar

10/04/2015 09:30

La visita a Alcorcón de la primera volta, en una negra i plujosa nit de novembre, va certificar la mala sensació que llavors planava sobre un Llagostera que va veure's superat en molts aspectes pel conjunt madrileny. Uns mesos després, vint-i-un partits han passat des de llavors, i ja no en queda res d'aquell Llagostera dèbil i insegur. En aquell partit, Arturo Rodríguez s'ho mirava des de l'altre bàndol. Reconeix el davanter que "vaig observar un Llagostera molt diferent al que veiem ara, tots plegats hem crescut moltíssim i mentalment estem molt més preparats de com ho estava l'equip abans". Afegeix també el central Ruymán Hernández que "tot plegat és un estat anímic", i considera que "en les darreres jornades hem vist jugades i combinacions que amb la confiança baixa no ens hauríem atrevit a fer ni als entrenaments".

I és que, com assegura el cos tècnic, aquest equip està entrenant a un ritme altíssim, i això es reflecteix a l'hora del partit. Avui mateix, el cos tècnic ha rebut la distinció que l'acreditava, novament, com a millor del mes. Oriol Alsina s'ha mostrat novament orgullós dels seus jugadors i afegeix que "el partit de l'anada serà una història completament diferent, perquè tant uns com altres hem canviat molt". De fet, reconeix Alsina, "per estudiar el rival no hem pas mirat el partit de l'anada, sinó els darrers partits, que són els que reflecteixen el seu estat i el seu joc actuals".

En roda de premsa prepartit, Lluís Carrillo ha reconegut que "l'Alcorcón és un equip que lluita totes les pilotes i tenen un estil que, en certs aspectes, és com el nostre, de manera que pot ser un partit molt interessant i on caldrà lluitar amb la màxima intensitat per endur-nos els tres punts".