LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Tenerife-Llagostera del pròxim diumenge (19:00).

Tornar

17/04/2015 19:25

I novament, un desplaçament extremadament complicat. "Caldrà treballar de valent si volem sortir de l'Heliodoro amb els tres punts", coincideix la plantilla. I és que el Llagostera viatja demà a Tenerife amb una pretensió ambiciosa, però davant hi tindrà un rival molt fort a casa que només ha encaixat 10 gols en els 16 partits que ha jugat com a local aquesta temporada. Malgrat tot, la confiança és màxima i l'equip espera tornar amb una victòria sota el braç, per prolongar l'estratosfèrica ratxa de 10 partits sense perdre. El davanter Sergio León espera poder contribuir amb gols, malgrat assegura que "en partits tan complicats sempre prefereixes guanyar, sigui amb gol o sense gol, i si a més tinc l'oportunitat d'anotar, seré molt feliç d'haver pogut ajudar".

La capitania coincideix amb la dificultat del partit, davant un entrenador -Raúl Agné- que molts ja coneixen. Jordi López assegura que "haurem de ser molt intel·ligents, perquè ells reben pocs gols gràcies a un sistema defensiu molt bo, i a més ara tenen molt d'encert a dalt, i el seu estadi és ample i llarg, de manera que hem d'aconseguir que el partit no se'ns faci llarg i conduir-lo cap al nostre joc, per poder-nos sentir còmodes. Del partit d'anada, però, de ben segur que a Tenerife recorden l'esquerra de Pitu Comadevall, qui en el partit d'anada va decidir el partit amb dos gols en tres minuts, gràcies a dos llançaments de falta perfectes. "El partit no serà com en l'anada, perquè ells a casa són completament diferents, i a més han canviat el cos tècnic, que els ha donat un aire diferent", afirma Pitu, que afegeix que "han canviat moltes coses respecte a l'anada com per creure que el partit serà similar".

"Si juguem com entrenem, segur que farem un bon partit". Oriol Alsina s'ha mostrat orgullós del treball i el sacrifici de l'equip una setmana més, i alhora destaca que "ens enfrontem a un entrenador de molt de nivell, que ha donat un nou aire al Tenerife i a qui el futbol gironí li ha d'agrair moltíssim". Alsina elogia el treball d'Agné al Tenerife, i reconeix que "ha canviat la mentalitat de l'equip, i els ha perfeccionat tant en tasques defensives com ofensives". Ara bé, assegura el tècnic que "confio en aquesta plantilla i crec que tenim números per aconseguir un resultat positiu que ens apropi més als 50 punts que esperem aconseguir com abans millor".

Va jugar tres anys a Tenerife i en guarda un gran record. Óscar Álvarez té ganes de tornar a l'escenari on va passar una època a Segona Divisió. També destaca el canvi del conjunt d'Agné, amb detalls com el fet que "va colocar un jugador com Maxi en una posició nova per ell, i li està donant un rendiment excepcional, combinant amb Suso per la banda i el punta, sigui Ifrán o Aridane". L'anàlisi del rival, a compte entre d'altres també pel tècnic Lluís Carrillo, és molt extensa. De fet, Carrillo s'hi ha extès explicant les armes del conjunt illenc, tant en atac com en defensa, i ha facilitat la llista de convocats, marcat sobretot per les baixes d'Enric Pi, Jordi Masó i Pere Tarradellas. La llista és la següent:

René, Ratti, Aimar, Alcalá, Ruymán, Samuel, Tito, Pitu, Jordi López, Diego Rivas, Ríos, Querol, Imaz, Eloy Gila, Perea, Juanjo, Arturo, Sergio León.