LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Real Betis - UE Llagostera del pròxim dissabte (18:15).

Tornar

30/04/2015 18:23

El Llagostera és un club que, històricament, estava acostumat a jugar en estadis on no hi havia ni graderia. El pròxim dissabte (18:15), però, visitarà per segona vegada aquest any el Benito Villamarín del Real Betis, a Sevilla. Un estadi amb capacitat per a més de 50000 persones i que històricament ha vist passar i patir els equips més potents d'Europa.

El primer partit al Villamarín va ser a principi de temporada, en partit de Copa del Rei. Allà hi va destacar Pitu Comadevall, qui recorda que "vaig tenir dues grans ocasions, vam començar apretant-los al màxim però quan ens van fer el primer gol vam quedar tocats". De cara a dissabte, el saltenc espera "poder ajudar l'equip a treure'n profit i poder tornar a casa, per què no, amb una victòria".

I és que el "per què no?" és el gran discurs. "Aquesta temporada hem competit i guanyat en estadis on ningú s'ho esperava", assegura Jordi Masó, qui aquest cap de setmana no podrà ajudar el seu equip per sanció. El lateral assegura que "jugui qui jugui, estic convençut que s'entregarà i ho farà tan bé o millor que jo, i s'hi deixarà la vida tres milions de vegades".

Del club verd-i-blanc, però, en guarden un gran record de Sergio León. El cordovès hi ha jugat gran part de la seva carrera i assegura que "d'allà en guardo un gran record, perquè és on més he crescut com a futbolista i sense ells no seria on sóc ara". Tanmateix, el davanter assegura que "juguem en un estadi que imposa, on hi ha molta cridòria i caldrà estar concentrats per portar nosaltres el ritme del partit".

Oriol Alsina és conscient de la dificultat del partit però està convençut que "davant un rival com el Betis, cal que l'equip estigui concentrat i ficat en el partit al 100%, cal ser intel·ligents i, sobretot, hem de tenir un bon dia i que ells no el tinguin". El tècnic valora que "és un orgull poder jugar en un estadi històric i important com és el Benito Villamarín, perquè diu molt de la nostra trajectòria i és un premi a la feina extraordinària de tots per poder ser aquí". El tècnic reconeix que "la plantilla del Betis és la que té més renom a la categoria, però un cop dins el terreny de joc hem d'aconseguir un partit de poder a poder i tenim armes per aconseguir-ho".

Óscar Álvarez reconeix per una banda que "el Villamarín i les seves 50000 localitats imposen", però alhora declara que "nosaltres viatgem sense por, perquè hem demostrat que som capaços de derrotar qualsevol equip i contra el Betis també tindrem opcions". El tècnic assegura que "en lluita i entrega no ens guanya ningú, i donarem el màxim per sorprendre". Per últim, en roda de premsa prepartit, Lluís Carrillo ha confirmat les baixes de Pere Tarradellas, Ruymán, Masó (sancionat) i Jorge, malgrat s'alegra que aquest últim "ja és al tram final de la recuperació, entrena amb el grup i ja només és qüestió que agafi el ritme competitiu".