LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Llagostera-Numancia del pròxim diumenge 10 de maig a les 16:00.

Tornar

08/05/2015 16:18

Diumenge es decideix gran part del futur en les aspiracions d'Unió Esportiva Llagostera i Club Deportivo Numancia. A tres i quatre punts respectivament de la zona de Playoff d'ascens, ambdós clubs necessiten la victòria en un duel que serà clau perquè l'empat tindrà, probablement, mal regust. Els jugadors van viure el partit de l'anada, a Sòria, amb molta intensitat, i saben que les accions d'estratègia, tant ofensiva com defensiva, seran clau en un duel marcat per dos grans llançadors a pilota aturada.

Per part del conjunt visitant, la dreta de Julio Álvarez; mentre que pel conjunt local, l'esquerra de seda de Pitu Comadevall, que ha elogiat el seu homòleg: "Julio és un llançador impressionant i no hi ha falta que vagi un centímetre més enllà d'on ell volia xutar-la", valora Pitu, qui és conscient que "el partit pot marcar si podem mirar de tu a tu els equips que lluiten pel playoff". També coneix Julio Álvarez el davanter Juanjo Expósito, i és que van compartir vestidor al Numancia. Juanjo és coneixedor de les seves habilitats i destaca que "com menys faltes els regalem, més opcions tindrem de mantenir segura la nostra porteria, perquè Julio és un llançador excel·lent i ha trobat en Sergi Enrich un rematador impecable".

El Llagostera va buidant la infermeria, i aquesta setmana recupera Aimar, que va perdre's el partit de Sevilla per una contusió. Alhora torna Masó, que tampoc va poder jugar al Villamarín per sanció. Ara, els dos laterals tornen, i Masó assegura que "jugui qui jugui, caldrà deixar-s'hi la vida tres milions de vegades, perquè és un partit on ens posem a prova per un repte major, que si l'aconseguim serà històric i sense precedents en el món del futbol". Jordi Masó lamenta no haver pogut ajudar l'equip en el darrer partit, però comenta que "he entrenat aquesta setmana amb moltes ganes de tornar".

Ha arribat un partit de la predilecció d'Oriol Alsina, que és conscient que el partit pot estar marcat per l'estratègia, ofensiva i defensiva. "Ens enfrontem a un equip i un entrenador que fan les coses molt bé, de manera que hem d'estar atents i no baixar els braços en cap moment, perquè són un equip llampec que treballen a una intensitat molt elevada", ha valorat el tècnic, qui demà s'enfronta a Juan Antonio Anquela, "un tècnic que fa molt bona feina i impregna una intensitat brutal als equips que entrena".

També Óscar Álvarez advoca per la intensitat absoluta. "Som un equip que necessita estar atent des del primer minut fins l'últim, i contra un equip com el Numancia serà necessari", observa Álvarez, qui valora que "un descuit, una simple distracció, pot causar una falta en contra, una jugada desafortunada i, potser, un gol; així que serà molt important mantenir-nos alerta per evitar ensurts, i és que ells tenen Julio Álvarez com a gran centrador i diversos jugadors que rematen a la perfecció".

Per últim, el tècnic Lluís Carrillo, en roda de premsa prepartit, ha fet èmfasi també en les segones jugades. "El partit estarà marcat per l'estratègia, però els qui ens enfrontem diumenge som dos equips que tenim tendència a trencar el mig del camp i a generar passades llargues que moltes vegades acaben convertint-se en segones jugades", ha analitzat Carrillo. El tècnic considera que "recollir aquestes segones jugades serà una de les claus del partit, de manera que ser intensos en les pilotes dividides, lluitar i entregar-se el màxim seran fets molt importants".