LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les veus prepartit

Aquestes són les sensacions prèvies al Ponferradina-Llagostera del pròxim diumenge (16:00).

Tornar

15/05/2015 22:48

La Unió Esportiva Llagostera viatja demà dissabte a Ponferrada per, diumenge a les 16:00, afrontar un partit que pot marcar un objectiu somiat per l'equip. La plantilla està mentalitzada de la importància d'aquest duel directe, i és conscient que haurà de treballar molt per treure'l endavant. El porter René parla del seu bon moment de forma i assegura que "estic molt content de la feina de tot l'equip i espero seguir amb aquesta dinàmica demà, per poder ajudar l'equip a què, amb un sol gol, n'hi hagi prou per aconseguir els tres punts".

I és que la Ponferradina és un equip que, a casa, es fa molt fort. De fet, tres de cada quatre punts que aconsegueix l'equip, és gràcies a El Toralín. A tot això, el darrer golejador de la UE Llagostera, Tito Ortiz, és conscient que "hem de fer un gran partit per superar la Ponfe al seu estadi. Hi han perdut molt pocs partits i hem d'aconseguir que contra nosaltres en perdi un més". Per això, Tito anima l'equip i es mostra optimista: "Sé que podem. Hem pogut combatre els rivals més complicats de la categoria i fer un gran paper, de manera que, per què no, estem preparats per anar a Ponferrada i tornar amb tres punts".

Oriol Alsina és conscient de la dificultat del rival: "No només són molt forts a casa sinó que tenen molta pólvora a la davantera i un mig del camp també molt perillós, i haurem d'estar molt atents en tot moment, evitar errors i complicacions individuals i mantenir les línies molt juntes per dificultar el seu joc". A més, les dimensions del terreny de joc d'El Toralín són gairebé les mateixes que les del Municipal Palamós - Costa Brava, fet que Alsina valora positivament: "tenen una afició que anima molt i provoca força pressió, però ja estem adaptats a aquestes dimensions, de manera que els jugadors tindran un handicap menys".

D'altra banda, el tècnic Óscar Álvarez considera que "tenim una oportunitat única per reenganxar-nos a la zona de Playoff. Caldrà que els resultats ens siguin favorables, però tenim un duel molt complicat en què no podem perdre, i si guanyem farem una gran passa endavant". Per últim, en roda de premsa prepartit, Lluís Carrillo ha advertit dels perills de la Ponferradina: "al mig del camp tenen jugadors molt ofensius que s'incorporen a un atac molt perillós, de manera que en defensa caldrà estar concentrats i, en atac, molt encertats. Només així podrem aconseguir la victòria".