LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les frases del partit

Un cop acabat el duel en què el Llagostera es va imposar al Leganés per 2-0, aquestes van ser les impressions dels protagonistes.

Tornar

01/09/2014 13:12

Un cop acabat el duel en què el Llagostera es va imposar al Leganés per 2-0, aquestes van ser les impressions dels protagonistes:

Santi Castillejo: "La clau és que hem estat efectius, però també hem sabut aguantar, patir i el gol de Sergio León ho ha canviat tot".

Jordi López: "Ha estat un partit molt ben plantejat, i estic molt content per haver contribuït a la victòria amb un gol".

Santi Castillejo: "Estic molt content amb tots els jugadors perquè la feina ha estat molt bona. Haver deixat la porteria a zero ens donarà molta confiança".

Diego Rivas: "M'ha encantat haver debutat avui. Espero seguir tenint minuts i gaudir de més victòries com les que hem aconseguit avui".

Santi Castillejo: "Tots els qui han participat, a la seva manera, han ajudat i han estat molt importants. És un orgull poder entrenar aquests jugadors".

Sergio León: "M'enorgulleix ser el primer golejador del club a la Segona Divisió, però el més important és haver pogut ajudar l'equip a aconseguir els tres punts".

Santi Castillejo: "Ha estat impressionant veure l'afició animant des de fora de l'estadi. Aplaudint, cridant... encoratja molt el que hem viscut avui".

Sergio León: "Mai havia jugat a porta tancada i espero no tornar-hi. És una llàstima no haver comptat amb l'afició en un dia com avui".