LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Les escoles de Palamós i Llagostera, exultants

Tant jugadors com alumnes i professors han viscut una gran setmana junts.

Tornar

13/11/2014 16:13

La Unió Esportiva Llagostera ha emprès una iniciativa per apropar el club a les escoles i convidar els més petits gratuïtament al Municipal Palamós - Costa Brava en els partits que el club disputarà com a local. Cada setmana pròxima a un partit a casa, un poble de la Costa Brava gaudirà d'entrades gratuïtes per als més petits i descomptes per als grans, tot acompanyat d'una sèrie de visites dels jugadors del primer equip a diverses escoles del poble en qüestió.

Aquesta primera setmana, el tret de sortida l'han fet Llagostera i Palamós. Dilluns, Albert Ortiz 'Tito' i Nicolás Ratti van visitar l'Escola Lacustària. Dimarts (foto) va ser el torn Alberto Perea, Jose Antonio Ríos, René Román i Pedro Alcalá, que van anar a l'escola Vila-romà de Palamós. I finalment, dimecres, Enric Pi, Robert Simón i Óscar Rico van apropar-se a l'Escola Puig de les Cadiretes i els seus alumnes de cinquè i sisè de primària, que van aprofitar per veure un entrenament de la Unió Esportiva Llagostera.

I les mostres d'agraiment al club no han estat poques, per part de pares i professors, i la UE Llagostera - Costa Brava vol reiterar la seva gratitud amb les escoles que ha visitat aquesta setmana, per la seva admirable predisposició i un ambient inoblidable.