LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La UE Llagostera s'addereix a #ElFútbolConNepal

El Nepal et necessita. Enviant UNICEF al 38080 podràs aportar el teu granet de sorra.

Tornar

07/05/2015 16:27

UNICEF i La LFP, a través de la Fundació del Futbol Professional, posen en marxa una campanya conjunta durant les jornades 36 i 37 de Primera i Segona Divisió, per col·laborar a favor de la infància afectada pel terratrèmol del Nepal.

Aquesta iniciativa, en col·laboració amb els Clubs i SAE de la Lliga, pretén unir forces per aconseguir l'ajuda del màxim nombre d'aficionats al futbol espanyol. Per això, durant els dies 8, 9, 10 i 11 de maig, els futbolistes saltaran al camp vestint samarretes amb el lema 'EL FUTBOL PROFESSIONAL AMB NEPAL. ENVIA UNICEF AL 38080'. A més, s'exhibirà una lona amb el mateix missatge, recordant aquesta catàstrofe humanitària.

UNICEF ja ha enviat ajuda humanitària, incloent tendes de campanya, mantes i medicaments vitals per a la supervivència. Aquesta setmana arribaran a Katmandú dos avions amb 80 tones de subministraments gràcies al finançament de la Comissió Europea. A més, la gran contribució a través dels SMS al 38080 ha permès subministrar aigua potable a més de 124.000 persones, recaptar 2 milions de suplements de vitamines i 18 tones de galetes amb alt contingut energètic, enviar 6 kits sanitaris d'emergència que cobriran les necessitats d'unes 180.000 persones durant un mes i crear 22 espais d'amics de la infància per ajudar a més de 2.200 nens.

Plantejada la gran magnitud del desastre que va assotar el país asiàtic fa 13 dies, La LFP i la UE Llagostera us animen a tots els seguidors del futbol professional a realitzar un petit esforç col·lectiu, que pot convertir-se en veritable ajuda per als nens afectats pel terratrèmol. Uneix-te a #ElFutbolConNepal!