LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La porteria del Llagostera no para tranquil·la

Nicolás Ratti i José Moragón abandonen la plantilla en busca de nous reptes. Ja es coneix un dels substituts.

Tornar

28/12/2014 13:09

Doble revés a la plantilla del Llagostera. En l'entrenament d'aquest matí, Nicolás Ratti i José Moragón s'han reunit amb el director esportiu, Oriol Alsina; i el secretari tècnic Gerard Escoda, i ambdós porters han comunicat al club la seva decisió de marxar de la Unió Esportiva Llagostera.

L'argentí Nicolás Ratti, ha estat temptat amb èxit pels scouters de diversos clubs d'Europa, i ha acceptat finalment l'oferta de l'AC Milan, que està en procés de rejovenir la plantilla. D'altra banda, l'extraordinari joc de peus de José Moragón ha impressionat el Bayern de Munic de Pep Guardiola. El porter mallorquí ha acceptat una oferta multimilionària del club bavarès per convertir-se en el recanvi definitiu de Manuel Neuer. Aquest matí s'ha acomiadat, ovacionat, dels seus companys, i ha declarat que "estic disposat a competir per aconseguir la titularitat en un dels clubs més grans del món".

Davant la nefasta notícia per al club, que ingressarà per tots dos traspassos un total de 4 milions d'euros, Oriol Alsina ha reaccionat amb una rapidesa envejable en convèncer l'actual entrenador de porters, Albert Jorquera, amb dues Champions al seu palmarès, per a "despenjar" els guants que aquest mateix matí s'ha tornat a enfundar quatre anys després. Actualment, Jorquera té 35 anys i, en les seves pròpies paraules, ha assegurat que "em sento preparadíssim i amb moltes forces per a defensar la porteria de tot un Segona Divisió i competir la titularitat amb René Román".

La Unió Esportiva Llagostera té ara quatre milions per a invertir, més que probablement en fitxatges, i està preparat per a trencar el mercat amb una incorporació bomba que encara no ha anunciat.