LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La jornada de torneigs del Futbol Base

El Cadet ha caigut als setzens de final del MIC per penals, mentre que l'Infantil ja és a quarts de la fase de consolació.

Tornar

03/04/2015 10:00

Cadet 1-1 US Region

Dura derrota del cadet de Kiko Martí als penals. Els joves veien com els nordamericans s'avançaven al marcador, però han sabut refer-se en una segona part que hauria pogut caure per qualsevol bàndol i era ple d'emoció. Malauradament, i acabat el partit amb empat, la loteria dels penals ha decidit en favor del conjunt dels Estats Units. Malgrat tot, grandiós paper del cadet al MIC, superant una primera fase duríssima i plantant cara a un equipàs com el que s'ha trobat avui.

Gol: Gerard

Infantil 7-0 Aoyama

A la fase de consolació, partit molt seriós de l'infantil de Daniel Gutiérrez, que s'ha imposat amb una còmoda victòria als setzens de final. Els joves han volgut refer-se d'una primera fase duríssima i han ofert un recital de gols als aficionats.

Gols: Piris, Pàmies, Ramon, Pol, Rafa i Nil (2)

Infantil 2-0 FTS Australia

Als vuitens de final d'aquesta fase de consolació, un rival molt seriós ha posat problemes a l'infantil, que ha hagut d'esperar a la segona part per obrir el marcador, gràcies a una bona rematada de Pau. El potent central també ha fet el segon per sentenciar el partit, servint una falta tancada que no ha trobat rematador però ha entrat lentament sense trobar oposició. Demà, a les 10 a Montràs, jugaran els quarts de final.

Gols: Pau (2)

Copa Santa (Aleví A)

Els d'Andrés López han començat amb molt bon peu la Copa Santa. En un grup de cinc, han superat els dos primers partits, 5-2 davant el Charvensod ASD italià i un contundent 6-1 davant el HNC Dalmatinak croata. Demà es juguen els darrers dos partits de la fase de classificació.

Torneig de Calonge (Aleví D)

També ha començat amb bon peu en la fase de grups del Torneig de Calonge l'Aleví D de Jordi Casanovas. Amb resultats ajustats, però tres victòries importants davant el Calonge (3-2), el Cassà (2-0) i el Guíxols (2-1). Demà es juguen els darrers tres partits de la fase de grups i el Llagostera ho té molt de cara per accedir als quarts de final.