LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

La Copa Danone, el repte de l'Aleví A

Aquest cap de setmana comença la fase provincial d'aquesta copa de futbol base i l'Aleví A, conduït per l'Andrés López, ho afronta amb molta il·lusió.

Tornar

23/01/2015 12:01

Aquest diumenge, l'Aleví 'A' de la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava participa a la segona ronda de la Copa Danone, un torneig d'àmbit nacional i on el club estarà, de ben segur, ben representat. Darrerament, ja van superar la primera fase, la comarcal, i ara s'enfronten a un nou repte: la fase provincial, on competiran amb els millors equips de la província de Girona. En aquesta ronda hi haurà 18 equips dividits en sis grups de tres, i els partits seran de dues parts de 10 minuts cadascuna.

A tot això, l'entrenador Andrés López, que condueix l'Aleví 'A', actualment líder de la seva categoria (Primera Divisió, dos nivells per sota de la màxima, que és Divisió d'Honor), afirma que "afrontem aquest repte amb moltíssima il·lusió i ganes de demostrar que els nois valen per competir contra equips d'alt nivell", equips com ho seran el Porqueres, líder de la divisió Preferent; el Baix Ter o el Girona, tots dos també d'aquesta categoria.

Aquesta segona fase se celebrarà durant el diumenge 25 de gener a Quart, i és la precursora de la tercera i la quarta fase d'aquest torneig: Si la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava quedés entre els quatre primers, accediria a la fase provincial -on s'enfrontaria a equips de tota Catalunya-. Posteriorment trobaríem la fase final, l'estatal. És un moment especial per als alevins del Llagostera, que ja saben què és el ritme de competició però no s'obliden que l'aprenentatge del futbol i els seus valors són el més important.