LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Kuku, el depredador de l'àrea de la UE Llagostera-Costa Brava

Tornar

03/09/2019 15:34

Veure’l sobre el camp és veure algú que surt a caçar la seva presa, el seu aliment, el que el fa viure: el gol. Va néixer amb l’instint de veure’l, perseguir-lo i caçar-lo. L’àrea és el seu hàbitat, i quan veu la pilota prop de l’àrea corre, mossega, es baralla amb qui faci falta. Utilitza totes les seves habilitats com animal competitiu que és per fer del gol la seva presa i saciar la seva fam. Si no marca no es treu de sobre aquesta gana, no deixa satisfet el seu instint. Kuku Kanteh és el depredador de l’àrea de la UE Llagostera-Costa Brava i ja ha deixat clar a tots els rivals del Llagos -tant dels de pretemporada com els de Lliga-, que, quan està sobre el camp, és com si hi hagués un depredador solt molt difícil de lligar en curt, sobretot quan ensuma l’àrea. Un depredador capaç de perseguir la presa fins caçar-la amb la seva velocitat o atrapar-la quan està a prop, com va fer contra l’Ejea per salvar un punt. La pilota estava a l’aire, semblava que era impossible de caçar, però va aixecar la seva cama i va marcar en el seu debut a Segona B. Amb el seu instint, no se li escapa ni una.

“Abans havia tingut una ocasió claríssima que no havia pogut aprofitar, així que estava amb moltíssimes ganes de marcar. En la següent que vaig tenir amb la pilota que va pentinar Sascha havia d’insistir i vaig marcar. Va ser un gol que vaig aconseguir per insistència. Al final el que dona de menjar a un davanter són els gols i tracto d’aprofitar totes les pilotes que m’arriben”, explica Kuku, que, res més marcar, se’n va anar a abraçar els almogàvers. “Tenim una afició que es fa estimar perquè sempre ens animen. Des del primer dia que vaig arribar els almogàvers em van acollir molt bé i què menys dedica-ls’hi el meu primer gol a la Lliga. A Tarragona no vaig jugar, així que tenia encara més ganes de debutar a Segona B i la veritat és que va ser el debut somiat”, assegura el davanter de Malgrat de Mar. “Se’m dona bé el Municipal, en l’anterior partit de Lliga que hi havia jugat vaig marcar amb el Sant Andreu i ja he marcat amb el Llagostera”, afegeix, en to de broma, el ’14’ del Llagos.

El depredador de l’equip de la Costa Brava no ha canviat el seu hàbitat amb el seu fitxatge pel conjunt blau-i-vermell -continua sent l’àrea rival-, però sí el seu entorn. Tot i així, assegura que l’ecosistema que formen almogàvers, jugadors i tota la gent que comprosa el club llagosterenc han estat claus per la seva fugaç adaptació. I és que els números no poden ser més clars sobre com ha encaixat Kuku al Llagostera: amb 4 dianes, comptant amb les de la pretemporada, és de moment el màxim realitzador del Llagos 19/20. No ha tardat en exhibir el seu instint golejador. “No m’esperava marcar gols tan aviat però estic molt il·lusionat amb poder jugar a Segona B i la oportunitat que m’ha donat l’Oriol i li faig cas de tot el que em diu. Penso que si m’he adaptat tan bé és gràcies als jugadors. Al final, quan arribes a un equip i t’acullen de la manera com han fet amb mi és més fàcil, sembla que no sigui nou d’aquest any. Però l’afició i tothom m’ha rebut molt bé i això fa que et sentis bé. Així, tot és més fàcil”, confessa Kuku Kanteh.

L’ariet del Maresme és un depredador de l’àrea que tan aviat pot atrapar la seva presa perseguint-la com caçar-la si la té a prop. Encara que també pot preparar el terreny perquè sigui un altre que el que l’atrapi amb la seva labor de baixar i descarregar pilotes: “Se’m dona bé anar a l’espai, que és una virtut que sobretot puc aprofitar quan juguem fora en camps més grans, però també baixar pilotes, protegir-les i descarregar-les. El míster vol que vagi més a l’espai, però també me la poden jugar al peu. Sóc un davanter mixt”, subratlla Kuku. “El joc directe del Llagostera em va bé, si no busquen a Sascha em busquen a mi”, afegeix l’ex del Sant Andreu, que es troba en el millor moment de la seva vida als seus 30 anys. Es diu que a partir de la tercera dècada es perd explosivitat i velocitat però no és el cas de Kuku, que conserva totes les virtuts que el converteixen en un depredador de l’àrea temible. Els esportistes desafien el pas dels anys cuidant-se i és el cas del punta de Malgrat de Mar, immune al transcurs del temps:

“Tinc 30 anys però no sento que tingui 30 anys, em sento com si en tingués 24 o 25, no he perdut velocitat ni explosivitat. Estic treballant bé, entrenant fort, vaig al gimnàs i menjo molt bé, així que em cuido al màxim per donar moltes alegries i fer gaudir els almogàvers”, assevera Kuku Kanteh, amb ganes de tornar a sortir a caçar. El del Prat serà el feu serà on intenti atrapar la seva següent presa aquest dissabte (18:45). “Espero que sigui un partit molt dur. El Prat és un equip molt semblant a nosaltres i un equip que també acabar de pujar i haurem de treballar molt al Sagnier si vol treure un bon resultat”, destaca Kuku, un depredador de l’àrea que vol continuar alimentant-se de gols per saciar la fam d’alegries dels almogàvers.

FOTO 1: Kuku Kanteh ja ha celebrat 4 gols des des que vesteix de blau-i-vermell.  Foto de Jordi Juvanteny 

FOTO 2: El davanter de Malgrat de Mar és molt perillós quan ensuma l'àrea rival 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter