LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Jorge García i Juanjo, presentats

Els dos darrers nouvinguts (Jorge, del Lugo; i Juanjo, del Tenerife) han entrenat aquest matí amb els seus companys i posteriorment han estat presentats. El director esportiu, Oriol Alsina, està encantat amb les darreres incorporacions però encara no dóna

Tornar

19/08/2014 14:13

El defensa central Jorge i el davanter Juanjo ja coneixen els seus nous companys. A l'entrenament d'avui la plantilla s'ha mostrat molt distesa amb els nouvinguts i els ha rebut afectuosament. Malgrat Jorge ja va gaudir d'uns minuts al Miniestadi davant el Barça B, avui ha rebut els mitjans locals per primera vegada i s'ha mostrat encantat de ser en aquest nou projecte.

Tots dos han mostrat el seu encís pel club i la ciutat. El davanter Juanjo ha admès quedar "captivat" quan el director esportiu, Oriol Alsina, li va presentar el projecte i la possibilitat de formar-ne part. Malgrat tot, tots dos lamenten no haver pogut participar durant la pretemporada completa amb l'equip i, tot i que arriben en bona forma, esperen posar-se al dia en qüestions tàctiques i en sinèrgia amb l'equip.

Oriol Alsina s'ha mostrat encantat de poder donar la benvinguda a dos jugadors de tant recorregut a la segona divisió com ho són Juanjo i Jorge, i malgrat la plantilla ja hagi pres cos, ha afirmat que "si trobem encara un jugador al mercat que considerem oportú per a reforçar la plantilla, ho tindrem en compte".

Juanjo, que durà el número 18, s'ha presentat com un davanter amb molta presència en el cos a cos i un autèntic guerrer de l'àrea. A l'altre extrem, Jorge ha destacat la seva força i capacitat de marcatge, i espera poder ajudar l'equip a assolir els seus reptes.