LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Inscriu-te al Campus de Futbol de la UE Llagostera!

Inscriu-te en qualsevol de les cinc setmanes que durarà el campus (del 29 de juny al 31 de juliol).

Tornar

12/05/2015 16:03

Un any més arriba el Campus de Futbol d'estiu de la Unió Esportiva Llagostera. Un dia sencer al campus s'allargarà des de les 9 del matí a les 6 de la tarda, i les famílies podran escollir quantes setmanes i quines inscriuen els petits, i també triaran entre la jornada de matí, matí i dinar o bé a jornada completa. Tots els nens i nenes nascuts i nascudes entre 2000 i 2010 podran ser inscrits.

Les activitats seran molt variades, i cada nen rebrà una equipació del campus (samarreta i pantaló), i gaudirà d'activitats amb monitors titulats en l'àmbit de l'educació física o amb la titulació tècnica de futbol. Participaran jugadors del primer equip de la UE Llagostera i també d'altres de primer nivell de forma esporàdica.

Inscriure's és tan simple com entregar al club el formulari d'inscripció, el comprovant de l'ingrés bancari i les fotocòpies del DNI i de la targeta sanitària. Per consultar més informació, preus i descarregar-se el formulari d'inscripció, podreu trobar l'enllaç a la pàgina principal del web club.