LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

#GràciesUEFA

Amb una original campanya, el Llagostera promociona el partit de dissabte (18:00) davant el Lugo.

Tornar

24/03/2015 10:21

Aquest cap de setmana, no hi ha Primera Divisió. El perquè? Una aturada de seleccions. Però, realment, per què aquest cap de setmana? La resposta la trobareu en una campanya de la Unió Esportiva Llagostera per a promocionar el pròxim partit de Lliga davant el Club Deportivo Lugo. La veritat és que el club es va dirigir a la UEFA per aturar la Lliga de Primera, per tal que el focus en aquell cap de setmana fos el partit que els de la Costa Brava juguen com a locals.

Aquesta és la carta que es redacta al vídeo #GràciesUEFA:

Sincerament, quan els vam fer aquesta proposició, tothom ens va prendre per bojos.

Com una institució com la seva havia d’aturar-ho tot per nosaltres?

Vam tenir detractors, gent que ens deia si estavem sonats, gent que es reia de nosaltres,etc. No els enganyarem, fins i tot haviem perdut l’esperança que algun dia ens fessin cas.

Però sabiem que són vostès bona gent i, ara que ha arribat el moment, no ens queda més que donar-los les gràcies de tot cor.

Aquest tema significava molt per a nosaltres, i ens sentim molt feliços que hagin decidit parar-ho tot per a nosaltres. Perquè la gent de la Costa Brava pugui gaudir sense més preocupació, de tot això que estem fent. Perquè la gent de la Costa Brava pugui venir a veure el Llagostera.

Gràcies UEFA, per aturar la Lliga per a nosaltres.