LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Figueres 1-1 Llagostera B (p.p 4-2)

El filial frega la gesta a Figueres

Tornar

10/08/2014 15:37

El filial no volia semblar un equip petit davant tot un tercera com és el Figueres. No s'ha arrugat i amb el pas dels minuts ha vist que les opcions de passar ronda a la Copa Catalunya eren reals, i no només un miratge. I així ha estat.

Després d'una primera pard on la superioritat del Figueres s'ha fet notar, ha estat el filial qui ha pres les regnes del partit i s'ha llançat a l'atac. Han estat moltes les ocasions de què han gaudit els joves, i el premi l'han trobat mitjançant David Costa, de penal, a un quart d'hora pel final del partit.

El gol no ha intimidat el Figueres, que s'ha llançat a l'atac en busca del gol de l'empat. L'ha aconseguit sis minuts més tard, obra de Ritxi, també de penal, i ha dut el partit a la fatídica sèrie de llançaments des dels onze metres, on s'ha imposat per quatre gols a dos. El filial ha estat ben a punt de superar un equip netament superior i només ha caigut a la loteria dels penals. Una gesta que gairebé els permet seguir endavant a la Copa Catalunya.

Figueres: Reig, Chicho, Busquets, Narcís, Cunill, Grau, Pedro, Moñino, Henry, Ritxi i Masó

UE Llagostera: Adri, Pulido, Gerard, Guille, Mitjà, Mesa, Espuña, Sergi, D. Costa, Pato i Mamadou.

Gols: 0-1 Costa (p. 73'), 1-1 Ritxi (p. 79')

Fotografia Manel Lladó