LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Èxit amb majúscules de la Jornada de Porters

L'acte, organitzat entre RG Gloves, Zonaporters i la UE Llagostera, ha comptat amb la participació de més de 60 joves porters.

Tornar

31/03/2015 10:15

Sobre dos quarts de cinc de la tarda, els més de seixanta porters inscrits observaven embadalits la demostració que protagonitzaven els quatre porters professionals, entre ells Adrià Muñoz del filial i José Moragón del primer equip, abans de començar les classes en grups reduïts. L'agilitat dels exercicis deixava el públic bocabadat, mentre els joves participants somiaven amb oferir algun dia la solvència dels seus referents.

A l'acte, organitzat conjuntament entre la UE Llagostera, la marca de guants RG Gloves i l'escola de tecnificació Zonaporters, hi han assistit fins i tot joves porters vinguts de fora de Catalunya, fet que el director de Zonaporters i coordinador de l'esdeveniment, Iñaki Caña, ha valorat com un èxit "rotund". Caña assegura que "fins i tot hem hagut de tancar les inscripcions abans del temps previst", i afegeix que "és un orgull veure reunits tants joves porters, perquè generalment costa d'aconseguir organitzar un acte d'aquesta magnitud".

I és que la Jornada del Porter 2015, celebrada aquest any al Municipal de Llagostera, ha estat un èxit dels que s'escriuen amb majúscules, gràcies a una organització prèvia impressionant. L'Estadi Municipal lluia ple d'exercicis i deixava entreveure una gimcana d'alta intensitat, on posteriorment els joves porters, agrupats segons categoria, aprendrien de vora 15 monitors diferents. L'acte s'ha allargat fins dos quarts de vuit de la tarda quan els porters, esgotats, han donat per acabada una jornada productiva.