LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista amb el nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Diego Jiménez. Benvingut!!!

Tornar

09/07/2016 13:35

Entrevista amb el nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Diego Jiménez

Diego Jiménez és nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. Malgrat la seva joventut ( 24 anys), és un central experimentat i bregat en mil batalles. Després de jugar diversos anys a les categories inferiors del Vila-real, va fitxar pel Recreativo de Huelva on va viure un descens de Segona a Segona B i la situació crítica del degà del futbol espanyol. Ara fitxa pel nostre club amb la il·lusió de fer alguna cosa gran a la Costa Brava. Benvingut Diego !!!

-Quines són les teves sensacions després de fitxar pel Llagostera?

-Doncs són sensacions de felicitat. Estic molt content de pertànyer a aquest projecte que porto diverses setmanes seguint. Estic molt il·lusionat per començar aquesta nova etapa a la UE Llagostera.

-Aquest ha estat un any molt difícil institucionalment per al degà del futbol espanyol, el Recreativo.¿Qué hi deixes a Huelva?

-A Huelva la veritat és que deixo moltíssimes coses. He conegut molta gent i fet grans amistats per a tota la vida. Fins i tot la meva xicota és d'allà, però ara vindrà a viure amb mi a la Costa Brava. Hi deixem molt d'afecte i marxem amb el desig que a partir d'ara el Recre torni al lloc que es mereix.

-Coneixes la Costa Brava? Què et sembla viure aquí?

-Sí, conec bé la Costa Brava. És un lloc conegut per gairebé a tot el món per la seva bellesa i estem molt contents de viure -hi. A més ja vaig competir en aquest grup tercer durant dos anys, on he jugat contra el Llagostera i també el Palamós.

-Què coneixes del Llagostera i de la seva història?

-La història del Llagostera també es coneix per tot Espanya. És un club que va començar des de molt avall i amb molta feina i bon fer ha anat pujant de categories fins a arribar al futbol professional. És un club que té encara molt marge de millora i moltes possibilitats de créixer i això també ha estat una de les raons principals per venir aquí.

-Què et sembla el projecte esportiu que s'està fent aquest any a Llagostera i quines possibilitats dónes a l'equip?

-Com t'he dit abans segeuixo des de fa unes setmanes el projecte del club i veig que s'està fitxant molt bé, amb gent experta en la categoria , amb jugadors fins i tot de Segona Divisió i joventut. El projecte està fet perquè puguem ser un dels equips forts de la categoria i intentarem estar a dalt des del principi. Treballarem dur per estar a dalt.

-Coneixes a Oriol Alsina ? Has parlat amb ell?

-He tingut la sort de parlar amb ell abans de signar i m'ha transmès molt bones sensacions. Tant el Míster com el cos tècnic són gent molt experimentada i saben el que fan. Això, com a jugador, et dóna una tranquil·litat per treballar. S'està fitxant molt bé i la veritat és que estic desitjant començar.

-Com et defineixes com a futbolista?

-És una pregunta molt complicada que no m'agrada respondre . M'agrada que siguin els altres els qui em defineixin com a jugador. Sóc un jugador que estic sempre a la disposició del Míster , treballador i que m'agrada ajudar als meus companys. Però damunt el terreny de joc, prefereixo que em descriguin els altres.

-Què creus que pots aportar a l'equip?

-Sóc un futbolista jove que ja tinc experiència en aquesta categoria. Vinc per ajudar en tot el que pugui i sobretot per aportar moltíssima feina. Això segur que no faltarà : treball.

-Finalment, un desig...

-Bé, si em permets, en demanaré més d'un. Demano que el Llagostera aconsegueixi l'ascens a Segona Divisió, la categoria que es mereix. També vull que em respectin les lesions, que pugui participar activament i que sigui un gran any tant en el personal com en el col·lectiu.

-Moltes gràcies i benvingut, Diego.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter