LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou porter de la UE Llagostera-Costa Brava, Pol Busquets. Benvingut!

Tornar

29/06/2016 15:39

Entrevista a Pol Busquets, el nou porter de la UE Llagostera-Costa Brava

Pol Busquets és el nou porter de la UE Llagostera-Costa Brava. Arriba procedent del Sporting de Gijón B on ha jugat las dues últimes temporades. Va néixer a Sant Feliu de Guíxols el 23/03/94 i porta una dilatada experiència a les categories inferiors de F.C. Barcelona i Atlético de Madrid . Seduït pel projecte del Llagostera, ens explica las sevas il·lusions per a aquesta temporada.

-Quines són les teves primeres sensacions després del teu fitxatge?

-Estic molt content. Ja porto més de cinc anys fora de casa. Els meus primers passos al futbol van ser en aquests camps de Palamós, Llagostera, Sant Feliu, etc. i la veritat és que estic molt il·lusionat per tornar a casa.

-Ets de Sant Feliu de Guíxols i segur que hauràs seguit la trajectòria del Llagostera en els últims anys...

-Si, he estat seguint l'equip des de que va arribar l'Oriol i va començar el aquest projecte i és d'admirar. Han aconseguit pujar des de gairebé el més baix, a estar en llocs d'ascens a primera. Jo penso que s'han fet las coses molt bé i es continuaran fent.

-Què coneixes de la història del Llagostera, més enllà dels últims anys?

-Doncs jo crec que per qualsevol persona d'aquí, el Llagostera sempre ha estat un dels equips importants. Tothom ha seguit alguna vegada al Llagostera quan jugaba a categoria catalana o quan va pujar a segona B... És una història plena d'èxits, d'esforç i de molta feina.

-Com et definiríes a tu mateix com a porter?

-Bé, no sóc excessivament alt però tinc molta agilitat. Sóc ràpid i sobre tot molt treballador. L'únic que vull és sumar per a acomplir els objectius de l'equip.

-Com ha estat la teva experiència en clubs grans com l'At. Madrid, el Barça o l'Sporting i com s'enfronta després un fitxatge per un club modest com el nostre?

-Serveix sobretot per a aprendre. Són clubs molt macos de jugar. Tenen gent molt preparada i s'aprèn molt. El meu fitxatge pel Llagostera és sense cap mena de dubte un pas endavant cap a algo una mica més professional. Estic molt il·lusionat. D'aquí uns anys tothom recordarà aquell Llagostera de bojos, i jo vull poder dir que hi jugava.

-Quin pensas que serà l'objetiu del equip aquesta temporada?

-Espero que l'objectiu sigui jugar la promoció d'ascens i pujar de categoria. S'està fent un equip per a això i és el que busco.

-Un desig per a aquesta temporada...

-Doncs que la meva aportació sigui la màxima possible. Faré el que demani l'entrenador perquè el que vull és assolir els objectius de l'equip.

    

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter