LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador del Llagostera-Costa Brava, Valentín Merchán. Benvingut!

Tornar

29/06/2016 11:18

Valentín Merchán, nou jugador del Llagostera

Valentín Merchán Pérez (26/05/85), Martorell (Barcelona), lateral i ex d'equips com el Cornellà, l'Hospitalet o el Sabadell, és el nou fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava. La passada temporada va jugar 29 partits, 28 d'ells de titular, i va fer 2 gols. Ens ha manifestat la seva al·legria per formar part de la família llagosterenca amb aquesta entrevista. A gaudir-la!!!

-Benvingut al Llagostera-Costa Brava, Valentín. ¿Quines són les primeres sensacions del fitxatge pel club?

-Les primeres sensacions són molt positives. El club acaba de baixar de categoria però el projecte és molt ambiciós. Volen recuperar la Segona Divisió i m'emociona moltíssim que hagin pensat en mi. 

-¿Què coneixes del club?

-La història del Llagostera és una referència al futbol. A Catalunya tothom coneix el que ha fet el Llagostera perquè ha estat senzillament espectacular. Moltíssims ascensos en molt pocs anys fan que qualsevol club petit es vulgui enmirallar en el Llagostera. Veuen que tot és possible perquè el Llagostera ho ha fet.  

- Què en penses de l'afició del Llagostera?

- Ha crescut en els últims anys. Espero que estiguin a prop de l'equip. Són importantíssims per a aconseguir els objectius. Els necessitem a l'Estadi cada diumenge.

-¿Ha influiït la trucada personal d'Oriol Alsina a l'hora de fitxar?

-No el coneixia personalment però al Món del futbol està molt ben considerat. Ha aconseguit el que s'ha proposat amb el Llagostera i els seus números canten per si sols. En el poc que he tractat amb ell m'ha convençut. He vist que té les coses molt clares i sap molt bé el que vol. És molt important a l'hora de fitxar que el propi entrenador sigui el que parli amb tu i ell així ho ha fet. Em va comunicar què volia de mir, què pensava que podia aportar. Trucada absolutament decisiva i aquí estic.

-¿Com et definiries com a futbolista?

-Sóc molt lluitador, molt compromès, busco el bé de l'equip. L'important en el futbol és ajudar sempre els companys. Si es dona tot sobre la gespa tens molt guanyat.

-Després d'una bona temporada al Sabadell, quin és el teu objectiu personal?

- El meu objectiu cada temporada és millorar la temporada anterior, és progressar com a futbolista. L'únic que desitjo és ajudar el màxim possible l'equip per a assolir els objectius de grup. Vull pujar a Segona A.

-¿Per quin objectiu lluitarà el Llagostera-Costa Brava a final de temporada?

- Recuperar la Segona A. Si algún equip ho pot fer és el Llagostera i lluitarem per a assolir-ho. Cal tenir molt clar que no és gens fàcil fer-ho, en pugen 4 de 80, però lluitarem, segur.

-Finalment, un desig per a la temporada?

- Està claríssim, pujar de categoria seria un somni.

- Vull donar una forta abraçada a l'afició, ens veurem d'aquí a poc temps. Junts podem fer coses molt grans!

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter