LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Rodri. Benvingut!!!

Tornar

30/06/2016 18:02

Entrevista a Rodri, un campió d'Europa al Llagostera

Sergio Rodríguez García, Rodri, és nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. Va néixer a Mataró i de ben jove ja va despuntar a les categories inferiors del Barça on hi va estar quatre temporades alternant el filial a Segona B amb aparicions al primer equip. Es va proclamar campió d'Europa amb el Barça del triplet (2005-06). Després de la seva estada a Can Barça, va passar per Deportivo de la Coruña, Almería, El Ejido, Salamanca, Hércules i Rayo Vallecano. El Kas Eupen ha estat el seu últim club, i ha assolit l'ascens a la màxima categoria del futbol belga. Rodri és un central de primer nivell amb una gran qualitat i experiència. Benvingut, Rodri.

-Quines són les teves sensacions després de fitxar pel Llagostera?

-Doncs sensacions molt positives i amb moltes ganes d'aportar la meva experiència al club. Estic molt content i tinc ganes de començar ja. 

-Per què arriba a Llagostera tot un campió d'Europa? Quin ha estat el motiu de la teva decisió?

-Tenia moltes ganes de tornar a casa. Porto molts anys a fora i ja anava sent hora. Sóc de Mataró i queda a prop, d'alguna manera torno a casa, i el Llagostera actual és un club molt gran a Catalunya.

-Coneixes l'història del nostre club?

Alguns companys que han jugat aquí i me n'han parlat molt bé. Em comenten que és un club molt seriós i familiar. Per a mi, aquesta és la clau de l'èxit. Gairebé tots coneixen la història del Llagostera. El que han fet aquesta els últims anys és quelcom impressionant, únic.

-Quina opinió tens del Míster Oriol Alsina? El coneixes?

No el conec personalment però m'han comentat maravelles d'ell. Mica en mica aniré coneixent-lo però l'opinió que en tinc és molt bona. Els seus números són quelcom mai vist al futbol.

-Què esperes aportar a l'equip aquest any?

Doncs sobretot, treball. Aportar la meva experiència i esforç diari, ser un més del equip i guanyar-me un lloc al onze. L'objectiu és acomplir objectius col·lectius. 

-Com et definiries com a jugador?

No m'agrada gaire definir-me a mi mateix, però bé, sóc un jugador corpulent amb bona sortida de pilota i molt treballador.  Ara mateix et diria que la meva millor virtut són les ganes d'afrontar aquest repte.

-Quin és el teu objectiu personal per a aquesta temporada?

El meu objectiu personal és treballar dia a dia i convèncer al míster. Vull que el Llagostera estigui el mínim temps possible a la Segona B i aportaré el màxim de mi per a aconseguir-ho. El treball i sacrifici diari no són negociables. A partir d'aquí, el futbol decideix.  

-Un desig... 

Pujar al Llagostera a Segona A, que ens respectin les lesions i ser molt feliç en aquesta nova etapa a prop de casa.

 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter