LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Robert Simón. Bentornat!!!

Tornar

08/07/2016 15:59

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Robert Simón

 

Robert Simón torna a la UE Llagostera-Costa Brava. Robert ja havia jugat al Llagostera a la temporada 2014/15 i va ser cedit a l’Olot. La temporada passada va jugar a l’Espanyol B i ara torna a casa. Nascut a Badalona, ha jugat també al Badalona i Zaragoza B. És extrem dret, té molta qualitat i moltes ganes de triomfar. Bentornat, Robert!!!

 

-Quines són les teves primeres sensacions com a nou jugador del Llagostera?  

-La rebuda ha sigut molt bona i les sensacions també. Jo ja coneixia a l'Oriol i la veritat és que ja estic desitjant començar a treballar.

-Tornes a casa...

-Sí. Torno a casa. Aquest club és el que em va donar l'oportunitat de debutar en el futbol professional. No hi ha grans canvis. Segueix essent un club molt familiar i unit. Aquesta, crec que és la clau de l'èxit del Llagostera.

-Quines possibilitats creus que té l'equip aquesta temporada de poder ascendir a segona A?

-L'equip parteix com un dels favorits perquè acaba de baixar a Segona B, però és una categoria molt dura i hem de pensar partit a partit.

-Què opines sobre tornar a viure a la Costa Brava?

-La veritat és que estic molt content de poder viure en un lloc com la Costa Brava. La qualitat de vida aquí, és impagable.

-Quin és el teu objectiu personal per a aquest any?

-Gaudir del major nombre de partits possible i fer el major nombre de gols perquè l'equip aconsegueixi el seu objectiu.

-Què opines del club i d'Oriol Alsina?

-El que l’Oriol ha aconseguit aquests últims anys en el futbol, et dóna una idea de com és ell. És un entrenador extraordinari i per mi, és un plaer tornar a treballar amb ell. Pel que fa al club, és senzillament espectacular. Un club molt familiar on tots units perseguim un mateix objectiu.

-Per als qui no t'han vist jugar encara, com et definiries com a jugador?

-Em considero un jugador ràpid, amb molta arribada per banda, amb bona centrada en carrera, treballador i amb bona arribada a les posicions de rematada.

-Què et sembla l'equip que s'està fent per aquesta temporada?

-Doncs és un autèntic luxe poder jugar al costat de tants bons jugadors. Són gent amb experiència contrastada i molta qualitat.

-Finalment, un missatge per a l'afició i un desig per aquest any...

-Només puc donar-los les gràcies per tot l'afecte i suport que em donen i que ja en la meva anterior etapa em van donar. És una afició molt bona i aquest any els necessitarem com mai per aconseguir els nostres objectius. Pel que fa al desig, m'agradaria que el Llagostera tornés al futbol professional.

 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter