LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Marc Martínez. Benvingut!!!

Tornar

30/06/2016 17:24

Entrevista a Marc Martínez, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava

Marc Martínez és el nou fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava. Nascut a Barcelona, Marc ha jugat pràcticament tota la seva carrera a Segona B i acumula una gran experiència. Equips com el Valladolid B, Conquense, Águilas, Roquetas, Sant Andreu, Osca o Nàstic, ja han gaudit de la seva qualitat. La temporada passada va jugar al Lleida Esportiu, on va disputar 34 partits. És migcampista, un pivot de qualitat "top" amb una visió tàctica extrema. Benvingut a casa teva, Marc.

-Quines són les teves sensacions després del teu fitxatge pel Llagostera?

- Les meves primeres sensacions són molt bones. He parlat amb el Míster i m'ha transmès el tipus de projecte que es vol realitzar i m'ha convençut bastant. És un club que ha baixat aquest any de Segona A i el projecte és molt fort i és el que m'ha convençut.

-Per què et vas decidir fitxar per al Llagostera?

Principalment, com t'he dit abans, pel projecte guanyador. Tenen moltes ganes de pujar i estan fent passos molt grans per aconseguir-ho. Parlar amb l'entrenador ha estat molt important perquè m'ha explicat el projecte i és, sense cap mena de dubte, un projecte molt ambiciós.

-I de la història del Llagostera, què coneixes?

Doncs em crida molt l'atenció el com un equip com el Llagostera ha estat capaç en aquesta última dècada d'aconseguir tants ascensos. És molt difícil ascendir en qualsevol categoria i el que han fet és increïble.

-Com creus que es presenta la temporada del Llagostera a Segona B?

-Estic segur que si fem les coses bé des del principi, serem un equip amb possibilitats de ser al Play Off. També dir que el grup tercer és un grup dificilíssim amb equips que et poden guanyar. Cornellà, Badalona, Balears, Hércules... Hi haurà molta competència. Qualsevol equip podrà guanyar qualsevol partit i serà molt complicat, però hi serem lluitant per als objectius.

-Quina opinió tens de la Costa Brava?

-Tinc moltes ganes de viure a la Costa Brava. És un lloc preciós i tothom diu que té una alta qualitat de vida.

-Quin és el teu millor record al món del futbol? I el pitjor?

-El meu millor moment va gairebé lligat de la mà amb el pitjor. He viscut molts bons moments en la meva carrera com un ascens amb el Nàstic o jugar a Segona A amb l'Osca. Però em quedo amb aquest últim any al Lleida. He vist companys passar-ho molt malament, problemes amb els cobraments, entrenar a més de 20 minuts en cotxe particular i sense cap contacte amb el club...un any molt complicat que s'ha convertit en quelcom molt especial, sobretot per la companyonia que s'ha creat entre nosaltres. Si un company estava malament un dia, n'hi havia tres que intentaven animar-lo. Un any màgic i molt difícil de veure al futbol professional. Després, futbolísticament, l'any també va ser fantàstic i vam arribar aquest final de temporada tan cruel amb una tanda de penals que diria que és el meu pitjor record juntament amb alguna lesió greu, que és el pitjor del futbol.

-Quin és el teu objectiu personal per aquest any?

-Principalment, l'objectiu en l'àmbit personal és sentir-me important en l'equip i poder ajudar a aconseguir els objectius col·lectius.

-Finalment, un desig...

-Demano no tenir lesions i trobar-me bé físicament per poder ajudar a l'equip, jugar el play off i aconseguir l'ascens.

 

Benvingut Marc!!! 

 

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter