LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista al nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Carlos Albarrán. Benvingut!!!

Tornar

05/07/2016 09:04

Entrevista a Carlos Albarrán, nou jugador del Llagostera

Carlos Albarrán és el nou lateral dret de la UE Llagostera-Costa Brava. Malgrat la seva joventut i la seva projecció, Albarrán té una gran experiència havent debutat, fins i tot, a la selecció catalana. Amb el seu últim club, el Prat, ha aconseguit l'ascens a Segona B i ha estat triat per segon any consecutiu millor lateral dret de Tercera Divisió. També ha jugat a l'Espanyol B i Sant Andreu. Benvingut.

 

-Quines són les teves primeres sensacions com a jugador de la UE Llagostera-Costa Brava?

-Les sensacions són molt bones i molt positives. Tinc moltes ganes de començar a treballar. És un pas endavant per a mi i espero aportar tot el que sé i tot el pugui.

-Que suposa per a tu fitxar per un club com aquest?

-Em suposa donar un gran pas cap endavant en la meva carrera. El Llagostera és un gran club. M’hi deixaré la pell per tornar la confiança que han dipositat en mi.

-Com et definiries com a jugador?

-Sóc un lateral dret amb molta vocació ofensiva. Intento sempre estar molt concentrat en defensa i sortir cap endavant amb molt de recorregut. El joc per alt és un altre de les meves qualitats.

-Què coneixes de la història del Llagostera?

-Tothom que li agradi el futbol coneix al Llagostera. El que han fet aquests anys passant del futbol regional al professional ha estat una bogeria. És un exemple per tot el futbol modest.

-I de l'Oriol Alsina?

-He parlat amb ell per telèfon però encara no el conec personalment. M'han dit sobretot que és un gran entrenador i molt bona gent. Estic desitjant aprendre moltes coses amb ell i començar a treballar.

-I ara, a viure a la Costa Brava...la coneixes?

-Sí, ara em tocarà viure-hi. Tinc molta sort perquè la Costa Brava és un lloc privilegiat. A més els meus sogres viuen al costat de Llagostera i ja fa 4 estius que els passo amb ells. M’agraden moltíssim les platges, la gent i l'ambient familiar que es viu a la Costa Brava.

-Quin serà el teu objectiu personal aquesta temporada?

-Principalment poder treballar molt per ajudar a l'equip als seus objectius col·lectius.  

-Com creus que serà la temporada de l'equip?

-Conec la Segona B, doncs malgrat que no tenir-hi gaire protagonisme, vaig viure-la. És una categoria molt complicada i cada partit és com si fos una final. És molt dura i hem de treballar molt per aconseguir els objectius.

-Un desig... 

-Sobretot que ens respectin les lesions i que l'equip aconsegueixi l’objectiu de pujar a Segona A.

 

-Benvingut, Carlos Albarrán.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter