LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista a Marc Fernández, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. Benvingut!

Tornar

11/07/2016 21:01

Entrevista amb Marc Fernández, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava

Marc Fernandez és el nou fitxatge de la UE Llagostera - Costa Brava. Procedeix del Sabadell i és un extrem que pot jugar per les dues bandes . Aquell gol que suposava l'ascens del Sabadell a Segona A a Eibar , quedarà per sempre en la retina dels aficionats arlequinats. Benvingut, Marc.

-Quines són les teves primeres sensacions al fitxar pel nostre club ?

-Em sento amb moltíssimes ganes de començar. Estic molt il·lusionat i a més veig que s'està fent un gran equip. Tinc ganes de lluitar i treballar per l'ascens.

-Què opines de la Costa Brava ? T'agrada la idea de viure aquí ?

-Sí. Conec molt bé la Costa Brava perquè des dels nou anys estiuejo aquí . És un lloc màgic i la veritat és que estic encantat amb la idea de venir-hi.

-Què coneixes de la història del Llagostera i què et sembla ?

-Sobretot estic informat sobre els últims anys. Han aconseguit ficar-se al futbol professional i això està a l'abast de molt pocs. El treball d'aquest club ha estat una cosa extraordinària.

-Què deixes en les teves anteriors equips , especialment al Sabadell ?

-Normalment , he deixat molts amics en tots els equips on he estat. En tots ells , m'he sentit molt estimat per companys i aficionats. Però el Sabadell ha estat molt especial per a mi. Allà hi deixo una part de mi com a persona i com a futbolista.

-Quin és el teu millor record com a futbolista ?

-Tinc diversos records inesborrables per a mi. Un d'ells , l'ascens amb el Sabadell a Eibar . També el meu debut a primera divisió, on he pogut jugar contra equips com el Reial Madrid o el Barça. Són records que quedaran per a tota la vida.

-I el pitjor ?

-Sense cap dubte , el descens amb el Cartagena.

-Què opines del projecte del Llagostera i quines opcions dónes a l'equip ?

-S'està construint un gran equip i el projecte promet. Després, sabem que la Segona B és molt difícil i no se sap que passarà però el que sí és segur, és que lluitarem fins al final en cada partit per intentar aconseguir els objectius.

-Y finalment, un desig...

-Que sigui una temporada sense lesions i que pujem.

-Moltes gràcies i benvingut, Marc-

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter