LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

Entrevista a Carlos Cano, nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava. Benvingut!

Tornar

19/07/2016 09:51

Entrevista amb el nou jugador de la UE Llagostera-Costa Brava, Carlos Cano

Carlos Cano és el nou fitxatge de la UE Llagostera-Costa Brava. És davanter i va jugar la última temporada a la Damm Juvenil. on va quedar subcampió a la divisió d'Honor. Amb 19 anys, aquest jove davanter arriba a Llagostera amb moltes ganes i amb un futur molt prometedor. Benvingut Carlos!!!

-Quines són les teves primeres sensacions com a nou jugador de la UE Llagostera - Costa Brava ?

-Molt bones des del principi de les converses. Estic molt il·lusionat per formar part d'aquest projecte i amb moltíssimes ganes de començar ja a treballar amb els meus nous companys.

-Com ha estat fins ara la teva carrera futbolística ?

-La meva carrera la vaig començar molt petit en clubs com el FC Barcelona on vaig passar 5 anys. Després vaig estar 3 anys al RCD Espanyol i les últimes temporades he jugat a la Damm on he tingut la sort de jugar la Copa del Rei. En tots aquests equips on he jugat, he après moltíssim de tots els companys i entrenadors.

-Com et definiries com a jugador ?

-Normalment no m'agrada definir-me a mi mateix i prefereixo que siguin els altres els que em defineixin, però sí puc dir que sóc un davanter d'àrea, àgil i molt treballador. Sempre estic disposat a aprendre i a creure en tot el que em digui el míster, que és qui em portarà a ser millor jugador.

-Què esperes aportar a l'equip ?

-Sens dubte em puc comprometre a donar treball, treball i més treball. Treballaré dur tant per atacar com per defensar, i per descomptat intentar marcar els màxims gols possibles.

-Què coneixes del Llagostera i de la Costa Brava ?

-Del club conec sobretot el que ha aconseguit fer en aquests últims anys. És increïble i una gran lliçó per a la resta d'equips. La Costa Brava és un lloc meravellós i a qualsevol persona li agradaria viure aquí. Estic molt feliç d'estar aquí .

-Ja coneixes personalment a l'Oriol Alsina ?

-Sí. He tingut la sort de parlar amb ell i la veritat és que m'ha transmès molta proximitat i bones sensacions. Sens dubte que és un entrenador molt important i del que vinc a aprendre moltíssim.

-Quines possibilitats dones a l'equip a Segona B ?

-Bé, ja se sap que la Segona B és una categoria molt difícil i que cada partit és un món, però nosaltres lluitarem pel màxim des del principi i ens deixarem tot sobre la gespa per competir cada punt. A això si que m'hi puc comprometre.

-Finalment, un desig....

-El meu desig tant a nivell personal com professional és que ens respectin a tots les lesions durant tot l'any i poder gaudir del futbol en aquesta categoria . M'agradaria que aconseguíssim alguna cosa gran. Un ascens seria brutal.

LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / Twitter