LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

ENS ACOMPANYES A SABADELL?

Golfus i Canyeros tornen a organitzar un autobús per preparar el desplaçament del pròxim dissabte a Sabadell.

Tornar

10/03/2015 12:44

La Unió Esportiva Llagostera vol mostrar, en primer lloc, el seu agraïment a tots els aficionats que van acompanyar l'equip en els dos darrers desplaçaments. Per a un club com el nostre, marxar a 500 quilòmetres de distància -com va ser el cas de Pamplona- o a 300 -com a Saragossa- i trobar més d'una cinquantena de persones cridant a l'estadi, repicant el bombo i animant l'equip, produeix una sensació de felicitat que a nivell de club costa d'explicar amb paraules.

A tot això, però, aquest cap de setmana l'equip torna a jugar fora de casa, en un partit importantíssim, una nova final. Però no marxem pas massa lluny. A 90 quilòmetres de Llagostera hi ha la Nova Creu Alta, l'Estadi del Centre d'Esports Sabadell, i tens una oportunitat única de viatjar amb la teva afició gràcies a les dues penyes més importants: Golfus i Canyeros.

I és que aquestes dues penyes han organitzat un autobús que, pel mòdic preu de 10€ (per als socis del club) o 13€ (per als no-socis) et permetran plantar-te a Sabadell en el poc més d'una hora que triga el viatge. T'hi apuntes? Ens acompanyes a Sabadell?

Consulta el cartell del viatge i apunta-t'hi en un dels tres bars de Llagostera (la Canyera, l'Escàndol o Plan B)!