LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El pròxim partit, regala Llagostera

Una mà de descomptes i regals us esperen de cara al pròxim partit de Lliga (diumenge 14 de desembre a les 17:00) davant la SD Ponferradina.

Tornar

09/12/2014 13:48

El Llagostera necessita el vostre alè a l'estadi en el pròxim partit (diumenge 14, a les 17:00) davant la Ponferradina. És per això que el club vol obsequiar els socis amb dues entrades gratuïtes, juntament amb altres promocions que conviden tota la regió al Municipal Palamós - Costa Brava per gaudir de la Liga Adelante:

Tots els socis de la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava podran convidar dues persones al Llagostera - Ponferradina. Les dues entrades, gratuïtes, seran de zona PREFERENT, però els socis de TRIBUNA podran aconseguir-les de la seva mateixa localitat. Podran recollir-les de Dimarts a Divendres a les Oficines de Llagostera de 18:00 a 20:00, i dissabte de 10:00 a 13:00, a més del mateix dia de partit.

Els socis del Palamós CF estan tots convidats al partit, a la zona PREFERENT, i podran retirar la seva entrada gratuïtament el mateix dia de partit a l'Estadi.

A més, la Unió Esportiva Llagostera segueix amb la seva promoció escolar i, en aquesta ocasió, els jugadors visitaran diverses escoles de la localitat de Palafrugell, dels quals els alumnes en tindran entrada gratuïta i podran ser acompanyats per un adult a preu reduït.

El Nadal s'avança a la Unió Esportiva Llagostera, de manera que ara és la teva! Gaudir del Llagostera - Ponferradina és a les vostres mans!