LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El primer equip entrena els petits

Jose Moragón, Roger Barnils, Óscar Álvarez, Juanjo Expósito, Albert Jorquera i Marc Vallhonesta han iniciat una jornada de tecnificació amb els nois del futbol base.

Tornar

02/12/2014 14:04

Porters, Centrals, Migcentres i Davanters han entrenat per separat aquesta tarda. Una motivació extra els ha visitat al llarg de la tarda per començar a emprendre una sèrie d'entrenaments de tecnificació de les seves respectives posicions. En diversos torns, en funció dels entrenaments planificats per avui a la base del club, primer Jose Moragón i Òscar Álvarez han visitat els quatre grups d'Aleví (A, B, C i D). Posteriorment, Roger Barnils, Juanjo Expósito, Albert Jorquera i Marc Vallhonesta han entrenat amb els Infantils A i B.

Aquesta és una nova iniciativa de la UE Llagostera en la seva dedicació per a millorar el nivell futbolístic i personal dels petits del club. No serà ni de bon tros l'últim dia, ja que demà arribaran nous jugadors per a les categories Cadet i Juvenil. S'expressa el porter Moragón, després de l'experiència: "Els nanos veuen que, no només ens dediquem a ells per a què millorin com a futbolistes, sinó que també veuen que som gent normal, s'adonen que som gent treballadora com qualsevol altra i esperem que això inicideixi en la seva manera de veure el futbol".