LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El nostre rival, UD Las Palmas: Una il·lusió renovada

Una breu anàlisi del rival contra qui jugarà el Llagostera aquest dissabte a les 21:00.

Tornar

22/08/2014 14:04

Escrit per Shark Gutiérrez (@SharkGutiérrez a Twitter)

Després del tràgic final de Lliga en què el somni es va quedar a les portes de ser complert, la UD Las Palmas va decidir fer un punt i apart. Nou entrenador (Paco Herrera), nous jugadors i expectatives més modestes (o no). L'equip de Gran Canària ha deixat marxar jugadors de la talla de Deivid, Barbosa, Apoño o Masoud per portar-ne de nous, amb més recorregut a la categoria: Christian Fernández (que ja va ser a Las Palmas de més jove), el central uruguaià de l'Almería Marcelo Silva, l'habilidós Guzmán Casaseca provinent de l'Alabès, Roque Mesa, Tyronne, David Simón i van aconseguir la cessió d'una gran promesa com és Sergio 'el chino' Araújo.

Paco Herrera sembla apostar per una 4-3-3, amb un futbol un xic més vertical que la temporada passada, on els interiors tenen més pes creatiu. En aquest cas, tot indica que Javi Castellano i Roque Mesa portaran la batuta, amb Hernán de pivot. Momo a l'esquerra i Nauzet a la dreta seran els extrems i Araújo completarà una davantera de molta qualitat. La pretemporada de l'argentí ha estat sorprenent. De cara al partit de dissabte, encara hi ha dubtes sobre qui podria ser el lateral esquerre. Christian, de perfil més defensiu, i David Simón, més ofensiu, es disputen el lloc. D'un principi ni Vicente ni Valerón serien titulars, però s'hauran de tenir en compte si Paco Herrera decideix jugar amb dos puntes i un organitzador. La seva qualitat és indubtable.

Alineació probable: Raúl; Ángel, David García, Aythami, David Simón; Javi Castellano, Hernán, Roque; Nauzet, Momo i Araújo.

Foto: Web oficial UD Las Palmas