LLAGOSTERA-COSTA BRAVA / NOTICIES

El constant repte del 'B'

El conjunt de Pau Hidalgo comença una nova temporada a la Segona Catalana tot emmirallant-se en la històrica fita del primer equip.

Tornar

05/09/2014 13:01

L'equip del seu poble va aconseguir una sèrie d'ascensos imparable que els va convertir en un equip professional. Ells, ara, s'enfronten a un repte ambiciós. Tot equip professional s'interessa per gaudir d'un filial en una categoria elevada, i aquest seria un dels grans objectius del Llagostera a llarg termini. Però els nois de Pau Hidalgo no volen deixar-se impressionar per la fita que se'ls planteja. El tècnic els intenta restar pressió, perquè "per davant de tot som un equip jove que ha d'aprendre a competir i a ser un exemple i reflex del primer equip en termes d'actitud. A partir d'aquí, els triomfs seran majors o menors, però jo n'estaré orgullós", comenta Hidalgo, tot abans de començar el darrer entrenament abans no comenci la Lliga.

Pau Hidalgo està encantat amb l'actitud dels seus jugadors al llarg d'aquesta pretemporada, i confia que el bon rendiment de l'equip en els darrers mesos es pugui convertir en un espectacle agraït de veure per a tots els aficionats que s'acostin al Municipal de Llagostera a animar els nois del 'B'. "Evidentment, per la categoria del rival i pel moment que vam estar a punt de viure, el millor partit va ser el de Copa Catalunya contra el Figueres", valora l'entrenador. Ell n'estava convençut que l'equip tenia la capacitat de derrotar tot un tercera divisió, i van estar a punt.

Comenta Hidalgo que "en tots els partits de pretemporada hem competit, ho hem donat tot, i això és clau i ho serà al llarg de la temporada". Malgrat tot, hi ha dues imatges que el tècnic del segon equip espera no tornar a veure. "La primera, el dia de l'Aro, en què vam guanyar 4-1 però l'equip es va relaxar i no em va agradar l'actitud. La segona, i la que més, en aquest darrer partit (0-4 contra el Girona), no només perquè vam cometre errors que s'havien estudiat abans, sinó perquè també vam tenir problemes d'actitud davant l'àrbitre. És cert que a vegades hi ha situacions que et donen motius per a reaccionar, però això no és suficient".

I és que els nois del 'B' tenen l'esperança de contrarrestar la seva joventut amb la qualitat futbolística de tots ells. Somien amb un ascens, però per davant de tot el principal objectiu és aprendre, competir, formar-se i ser senyors allà on vagin, per mantenir impolut el significat dels colors que vesteixen. Aquest diumenge 7, a les 17:00, comença una travessia que, de ben segur, permetrà gaudir del bon futbol amb un equip jove i ple d'ambició.